رنگ خودرو یکی از موارد موثر در انتخاب خودرو است. رنگ خودرو علاوه بر تاثیر بر روی زیبایی ظاهری، می تواند قیمت خرید و فروش اتومبیل را تا حد زیادی جابجا کند. علاوه بر این موارد، رنگ خودرو می تواند آسیب به بدنه خودرو در اثر تابش نور خورشید را به طور موثری کاهش می دهد و می تواند مقاومت بالایی را در برابر ایجاد خط و خش روی سطح بدنه خودرو داشته باشد. با توجه به پیشرفت تکنولوژی در صنعت خودرو، انواع مختلف رنگ برای خودرو وجود دارد که افراد بر حسب سلیقه، کاربرد و هم چنین قیمت از آن ها استفاده می کنند. در این مقاله قصد داریم با معرفی انواع رنگ خودرو، مزایا و معایب هر یک را مورد بررسی قرار دهیم.
اگر بخواهیم برای ماشین خود رنگ مناسبی انتخاب کنیم ممکن است در میان انواع و اقسام رنگ خودرو که در بازار است گیج شویم. شاید ندانیم کدام یک را برای انتخاب ظاهر ماشین خود انتخاب کنیم. اما صرف نظر از هزینه، این رنگ ها چه تفاوتی با هم دارند؟ آیا انتخاب یکی بر دیگری ارجحیت دارد؟ برای انتخاب رنگ مناسب برای ماشین خود در ادامه همراه ما باشید.
اگر علاقه مند به خودرو و دیزاین و تیونینگ خودرو هستید میتوانید در دوره های آموزش نقاشی خودرو که به صورت صفر تا صد و کاملاً عملی و تخصصی در آموزشگاه فن آموزان برگزار میشوند شرکت کرده و مدرک فنی حرفه ای آن را دریافت کنید. جهت مشاهده شرایط این دوره روی تصویر بالا کلیک کنید.
رنگ خودرو و ساختار آن
مواد به کار رفته در ساخت رنگ خودرو موجب دوام و مقاومت بدنه خودرو در برابر ایحاد خط و خش و فرو رفتگی های جزئی می شود. ساختار انواع رنگ خودرو با هم متفاوت بوده و همین تفاوت موجب پدید آمدن نمونه های مختلف رنگ خودرو شده است. اما مواد اصلی به کار رفته در تشکیل انواع رنگ خودرو تقریبا یکسان است. رنگ خودرو به طور کلی از رزین، حلال و پیگمنت ساخته شده است.
معرفی انواع مدل رنگ خودرو + مزایا و معایب آن ها
- رنگ معمولی خودرو
- رنگ متالیک خودرو
- رنگ صدفی خودرو
- رنگ روغنی خودرو
- رنگ براق خودرو
- رنگ مات و کدر خودرو
- رنگ فوری یا سلولزی خودرو
- رنگ خاص و سفارشی خودرو
- رنگ بیسکوت خودرو
- رنگ پلی اورتان خودرو
رنگ معمولی خودرو
رنگ معمولی ارزان ترین انواع رنگ خودرو است که معمولاً به صورت استاندارد در اتومبیل های جدید مورد استفاده قرار می گیرد و نگهداری آن آسان است، زیرا این رنگ به طور مستقیم با یک لایه شفاف برای محافظت در برابر خط و خش و آب و هوا ترکیب می شود، در حالی که یکی از نکات منفی آن، این است که با بازرسی دقیق تر، ممکن است اشکالاتی در آن مشاهده کنید مانند سطوح ناهموار. به غیر از خودروهای گران قیمت اغلب ماشین ها در چهار رنگ اصلی وارد بازار می شود. این نوع رنگ هم اغلب در رنگ های محدود مانند سفید، قرمز، آبی و سیاه موجود هستند.
اتومبیل هایی با رنگ معمولی تنها یکبار از رنگ استفاده می کنند و پس از آن یک لایه لاکی (به نام پوشش شفاف) در بالای آن قرار می گیرد و از آن در برابر تراشه ها، خط و خش و شرایط بد آب و هوایی محافظت می کند. بسیاری از تولیدکنندگان از رنگی استفاده می کنند که دو کاربرد دارد، در این نوع رنگ، رنگ اکریلیک با یک ماده سفت کننده ایزوسیانات مخلوط می شود تا یک قوام با چسبندگی قوی ایجاد کند و دیگر نیاز به یک لایه شفاف جداگانه نباشد.
رنگ های جامد اغلب ارزان هستند. تراشه های کوچک سنگی را می توان با قلم لمسی به همان رنگ محو کرد. این رنگ هزینه زیادی ندارد. آسیب های جدی تر را می توان در مغازه صاف کاری با کمترین هزینه در کمترین زمان برطرف کرد.
مزایای رنگ معمولی خودرو
- هزینه کمتر
- کوتاه بودن زمان تعمیر رنگ بدنه خودرو در صورت آسیب دیدگی
- مقاومت بالا در برابر خط و خش های جزئی
- عملکرد خوب در خوردگی در شرایط آب و هوایی گرم
- موجود در بازار رنگ خودرو و دسترسی آسان
- قابلیت ترکیب با انواع رنگ های دیگر خودرو
معایب رنگ معمولی خودرو
- تنوع کم در مقایسه با رنگ های خاص و سفارشی خودرو
- عدم تطابق با خودرو های پر طرفدار
- عدم توانایی پوشش کامل خط و خش ها و برجسته شدن خطوط
رنگ متالیک خودرو
نوع متالیک کمی گران تر از انواع رنگ خودرو معمولی است و به همان شیوه روی خودروها اعمال می شود، اما تفاوت اصلی آنها در این است که رنگ فلزی دارای مقدار کمی پودر فلزی است که نور بیشتری نسبت به رنگ معمولی منعکس می کند و ظاهر تمیزتر و درخشان تری به خودرو می بخشد و همچنین می تواند خراش ها را به شیوه ای موثرترپنهان کند. درخشندگی رنگ بستگی به اندازه و نوع فلز اضافه شده به رنگ دارد که بین تولیدکنندگان متفاوت است.
اما در صورت آسیب دیدگی، بدست آوردن رنگ فلزی برای تطابق بسیار سخت است. حتی فروشگاه های حرفه ای بدنه نمی توانند این تضمین را بدهند. از آنجایی که این رنگ حاوی تکه هایی از فلز پودر شده است، نور بیشتری را نسبت به یک رنگ معمولی منعکس می کند. به همین دلیل، لکه ها و فرورفتگی های کوچک خودرو را بهتر پنهان می کند.
رنگ خودرو فلزی بهتر از یک روکش استاندارد دوام می آورد. در برابر سفید شدن یا محو شدن بهتر مقاومت می کند و براقیت خوبی را برای مدت طولانی تر حفظ می کند. یک وسیله نقلیه دست دوم که رنگ فلزی دارد مشتریان بیشتری خواهد داشت چون رنگ اتوماتیک متالیک هنوز به عنوان یک گزینه نهایی عالی در نظر گرفته می شود.
مزایای رنگ متالیک خودرو
- به دلیل ماهیت بسیار بازتابنده آن، در پنهان کردن آسیب بهتر است.
- جلوه ای منحصر به فرد را برای یک خودروی چشم نواز فراهم می کند.
- می تواند ارزش فروش مجدد ماشین شما را افزایش دهد.
- در برابر قرار گیری در معرض نور خورشید و افتاب سوختگی بدنه مقاومت بالایی دارد.
- تعمیر و نگهداری خودرو ها با رنگ متالیک راحت و آسان است.
معایب رنگ متالیک خودرو
- در ترمیم خراش ها و فرورفتگی های بزرگ تر مشکل زا است. در حالی که در پنهان کردن لکه های کوچک تر خوب عمل می کند.
- همه تولیدکنندگان رنگ فلزی را ارائه نمی دهند، و این می تواند یافتن رنگ های مشابه را دشوار کند.
- گرچه رنگ خودرو فلزی فوق العاده گران نیست، اما کمی گران تر از رنگ های معمولی است، بنابراین اگر بودجه متوسطی برای رنگ کردن خودرو کنار گذاشته اید، گزینه خوبی نیست.
- دارای طیف رنگی بسیار کمتری نسبت به رنگ های استاندارد است. اگر تن منحصر به فردی در نظر دارید مناسب نیست.
- به مرور زمان یک حالت ماتی به خود می گیرند که دلیل آن خش های بسیار ریزی هستند که با چشم دیده نمی شوند.
بدنه بسیاری از خوردوها در اثر تابش نور خورشید دچار رنگ پریدگی ماشین می شوند. رنگ پریدگی ماشین از قیمت خودرو به شدت می کاهد و بعد از مدتی از جذابیت خودرو کمتر می شود. ماشین هایی با رنگ تیره زودتر شاهد رنگ پریدگی می شوند. برای زیباتر کردن رنگ خودرو و رفع رنگ پریدگی می توانید از پولیش خودرو یا همان پولیش آفتاب سوختگی استفاده نمایید. با پولیش آفتاب سوختگی، شفافیت و جلای خودروی شما دوباره باز می گردد.
رنگ صدفی خودرو
در انواع رنگ خودرو صدفی به جای ذرات فلزی، از بلورهای سرامیکی ساخته شده اند این امر مانند منشور رنگ را به رنگ های مختلف تقسیم می کند و درخشش ایجاد می کند و از زوایا مختلف رنگ های مختلفی را ایجاد می کند.
این رنگ پودر معدنی را با کریستال های سرامیکی معروف به “میکا” جایگزین می کند، که حالت کریستالی به رنگ می بخشد، زیرا نور را منعکس کرده و می شکند، رنگ را در رنگ های مختلف نشان می دهد و این رنگ به دلیل قیمت بالایی که دارداغلب برای خودروهای لوکس مورد استفاده قرار می گیرد. در زیر نور مستقیم خورشید، رنگ صدفی رنگی زیبا است، زیرا منحنی های بدنه خودرو نیز تغییرات ظریفی در رنگ ایجاد می کنند.
مزایای رنگ صدفی خودرو
- مزیت اصلی رنگ خودکار با روکش صدفی این است که باعث می شود خودرو شما بسیار خنک به نظر برسد. مانند رنگ متالیک، رنگ صدفی لکه های کوچک را بهتر از رنگ معمولی پنهان می کند. اگر وسیله نقلیه شما دچار فرورفتگی یا ضربه ای کوچک شده است، احتمالاً حتی متوجه آن نخواهید شد.
- و باز هم، مانند خودرویی با روکش متالیک، خودرویی با روکش صدفی برای خریدار آینده ارزشمندتر تلقی می شود.
معایب رنگ صدفی خودرو
- رنگ اتومبیل صدفی حتی بیشتر از رنگ متالیک هزینه دارد، بنابراین دستیابی به چنین جلوه باشکوهی با هزینه کم هنگام رنگ آمیزی ماشین شما دشوار است.
- پیدا کردنش سخت است. حتی فروشگاه های مجاز بدنه یا فروشندگان رنگ لزوماً رنگ های مختلف را در انبار ذخیره نمی کنند، بنابراین تعمیر یا رنگ آمیزی یک رنگ صدفی می تواند دردسری واقعی باشد.
- تعویض آن سخت است، بنابراین جایگزینی هرگونه آسیب می تواند گران و زمانبر باشد.
رنگ روغنی خودرو
از قدیمی ترین انواع رنگ بدنه اتومبیل، رنگ روغنی می باسد که امروزه به صورت محدودی مورد استفاده قرار می گیرد. ساختار این نوع رنگ ها از دو لایه تشکیل شده و در فرآیند نقاشی خودرو لازم است ابتدا پرایمر روی بدنه فلزی ماشین زده شود. این مرحله با نام آستر زنی معروف بوده و پس از اتمام آن نوبت به رنگ اصلی می رسد.
مزایای رنگ روغنی خودرو
- درخشندگی و براقیت نسبتا قابل قبول
- ایجاد ضخامت بیشتر روی بدنه اتومبیل
- کیفیت بالا و عدم نیاز به نقاشی خودرو در طولانی مدت
معایب رنگ روغنی خودرو
- طولانی بودن زمان خشک شدن آن روی بدنه
- هزینه بالا
- عدم توانایی ترکیب با رنگ های دیگر
- حساسیت بالا به نور و امکان تغییر رنگ
- مشکل بودن تعمیر خراش های جزئی
رنگ براق خودرو
از اواخر دهه 1950 تا 1980 میلادی، رنگ براق و اکریلیک خودرو به علت پرداخت بسیار براق، مورد توجه ترین رنگ خودرو بود. در حالی که ممکن است امروز خودرو های زیادی را نبینید که با پوشش لاک اکریلیک در حال تردد هستند، اما همچنان در بین خودروه ای کلاسیک و آنتیک بسیار محبوب است. لاک اکریلیک زمانی که از طریق یک تفنگ اسپری استفاده شود بهترین عملکرد را دارد. به دلیل ماهیت شیمیایی آن، لایه های بیشتری از رنگ برای دستیابی به ظاهری ثابت مورد نیاز است.
مواد سازنده رنگ براق خودرو، ذرات ریز کریستال های سرامیکی می باشد که موجب پدید آمدن شکست نور می شود. به همین دلیل توصیه می شود هنگام نقاشی خودرو با این نوع رنگ، دقت بالایی داشته و بدنه خودرو را به بخش های کوچک تری تقسیم کنید.
مزایای رنگ براق خودرو
- آسان برای نقاشی خودرو
- تنوع بالای کد رنگی
- گرد و غبار و کثیفی کمتر
- داشتن زمان خشک شدن سریع
- ارائه حداکثر درخشندگی
معایب رنگ براق خودرو
- برای حفظ درخشش خود به پولیش منظم نیاز دارد.
- رنگ به مدت طولانی ثابت نمی ماند.
- هنگامی که در معرض اشعه ماوراء بنفش قرار می گیرد به سرعت محو می شود.
رنگ مات و کدر خودرو
یک رنگ مات خودرو بیشتر نور تابیده شده به آن را جذب می کند و درخششی کدر به سطح خودرو می بخشد. روکش های مات به ندرت در خودرو ها دیده می شوند، زیرا مراحل دشواری برای انجام نقاشی خودرو با این نوع رنگ باید طی شود. هم چنین نیاز به نگهداری بسیار جدی دارند و بسیار گران هستند. روکش های مات چندان محبوب نیستند زیرا فقط در رنگ هایی مانند مشکی، نقره ای یا خاکستری موجود هستند.
چند راه برای دستیابی به ظاهری کدر و غیر براق وجود دارد، از جمله استفاده از پوشش پرایمر با محتوای اپوکسی بالا، استفاده از رنگ با محتوای PVC بالا، یا استفاده از یک عامل صاف کننده در پوشش شفاف. این روکش برای رانندگانی که علاقه ای به صرف زمان برای حفظ ظاهر خودروی خود ندارند توصیه نمی شود، زیرا روکش های مات در شستشو و حفظ ظاهر آن ها به مراقبت ویژه ای نیاز دارند.
مزایای رنگ مات و کدر خودرو
- ظاهر منحصر به فرد
- سطح بالای کیفیت بدنه خودرو
- یکنواختی و یکدستی رنگ بدنه خودرو
معایب رنگ مات و کدر خودرو
- نقاشی اتومبیل با این رنگ مشکل است و نمی توانید عیوب را برطرف کنید.
- هنگام شستشو به مراقبت ویژه نیاز دارد
- نمایان بودن آسیب دیدگی های جزئی
رنگ فوری یا سلولزی خودرو
یکی دیگر از انواع رنگ خودرو، رنگ فوری یا سلولزی می باشد که همان طور که از نام آن حدس می زنید، زمان کمی برای خشک شدن روی بدنه خودرو لازم دارد و فورا خشک می شود. مواد تشکیل دهنده این نوع رنگ ها سلولز بوده و موجب شده است تا این نوع رنگ ها با این نام نیز شناخته شوند. دوام و ماندگاری بالای این نمونه رنگ ها باعث شده است که نیاز به تعمیر آن تا طولانی مدت وجود نداشته باشد و از این رو به عنوان یکی از محبوب ترین رنگ اتومبیل نام برده می شود.
مزایای رنگ فوری یا سلولزی خودرو
- مقاومت زیاد در برابر حرارت و اشعه UV
- مقاوم در برابر تغییر رنگ و کدر شدن
- مناسب برای استفاده در شرایط آب و هوایی مختلف
- خشک شدن سریع رنگ خودرو
- کوتاه بودن زمان نقاشی خودرو
معایب رنگ فوری یا سلولزی خودرو
- قابلیت آتش گرفتن رنگ فوری ماشین
- نیازمند به رعایت تمام نکات ایمنی
- قدرت چسبندگی زیاد
رنگ خاص و سفارشی خودرو
رنک خاص و سفارشی خودرو به دسته ای از انواع رنگ خودرو اطلاق می شود که بر حسب سلیقه مشتری تولید می شوند و بر روی مدل های خاص خودرو ها اعمال می شود. از آنجایی که تهیه این رنگ ها طبق سلیقه شخصی هر فرد تولید می شود، ممکن است مدت زمان زیادی را برای تهیه آن منتظر بمانید. مطمئنا این نوع رنگ ها جلوه ویژه ای به اتومبیل شما می دهد. توجه داشته باشید که هنگام شستشوی ماشین خود با این نوع رنگ از مواد شیمیایی استفاده نکنید. چرا که می تواند کیفیت رنگ را به طور قابل توجهی کم کند.
مزایای رنگ خاص و سفارشی خودرو
- مطابقت با سلیقه مشتری
- بالا رفتن ارزش خودرو
معایب رنگ خاص و سفارشی خودرو
- هزینه بالا
- زمان بر بودن
- محدودیت در تعمیر و نگهداری بدنه خودرو
- عدم مشخص بودن کیفیت نهایی رنگ اتومبیل
رنگ بیس کوت خودرو
یکی دیگر از انواع رنگ های مورد استفاده توسط نقاشان خودرو، رنگ بیسکوت می باشد که از رزین هیا پلی استر ساخته شده امند و مناسب نقاشی لایه میانی نقاشی خودرو است. تنوع ترکیب های مورد استفاده در ساخت رنگ بیس کوت موجب شده است تا دسته بندی گوناگونی از این نوع رنگ مورد استفاده قرار بگیرد.
مزایای رنگ بیسکوت خودرو
- پوشانندگی قابل قبول خط و خش خودرو
- سریع بودن خشک شدن آن ها
- کاربدر های مختلف در صنعت خودرو
- درخشندگی مناسب
- ثبات رنگ بالا
معایب رنگ بیسکوت خودرو
- خطرناک بودن برای محیط زیست
- وجود مواد شیمیایی اشتعال زا در ساختار آن
- امکان ترک خوردن و پوسته شدن رنگ اتومبیل
رنگ پلی اورتان خودرو
رنگ پلی اورتان بر پایه آکریلیک ساخته شده و ویژگی های مشابه رنگ آکریلیک خودرو دارد. به علت ساختار دو جزئی آن با نام رنگ دو جزئی یا 21 نیز معروف است. این نوع رنگ در واقع به عنوان ایجاد یک پوشش محفاظ کاربرد داشته و می تواند بر روی سطوح آهنی، فولادب و حتی آلومینیومی استفاده شود.
مزایای رنگ پلی اورتان خودرو
- کیفیت بالا و ماندگاری زیاد
- قابل استفاده به جای رنگ فابریک خودرو
- جذابیت و زیبایی بدنه خودرو
معایب رنگ پلی اورتان خودرو
- زمان بر بودن فرآیند نقاشی خودرو
- نیاز به متخصص برای انجام نقاشی خودرو
مشکی متالیک
رنگ مشکی متالیک دارای ذرات فلزی ریز است که به آن براقیت و درخشندگی بیشتری نسبت به رنگ مشکی ساده می بخشند. این ذرات فلزی که معمولاً از آلومینیوم هستند، باعث می شوند که رنگ مشکی متالیک نور را به خوبی بازتاب دهد و جلوه ای براق و جذاب به خودرو بدهد.
علاوه بر زیبایی، رنگ مشکی متالیک مقاومت بیشتری در برابر خط و خش های سطحی دارد و لکه ها و خراش های جزئی را بهتر پنهان می کند. به همین دلیل، این رنگ در بین علاقه مندان به خودروهای لوکس و اسپرت بسیار محبوب است و جلوه ای لوکس و حرفه ای به خودرو می بخشد.
رنگ ماشین خاکستری متالیک
رنگ خاکستری متالیک یکی از محبوب ترین رنگ ها برای خودرو هاست که شامل ذرات فلزی ریز است که به آن براقیت و جلوه ای خاص می بخشند. این رنگ به دلیل ترکیب مناسب از جذابیت بصری و کاربردی بودن، مورد توجه بسیاری از خریداران خودرو قرار دارد.
خاکستری متالیک کمتر آلودگی و خط و خش را نشان می دهد و نگهداری آن آسان تر است. این رنگ همچنین به دلیل داشتن ذرات فلزی، نور را به شکل های مختلفی بازتاب می دهد و باعث می شود که خودرو از زوایای مختلف به شکلی متفاوت و جذاب دیده شود. به همین دلیل، رنگ خاکستری متالیک همواره یکی از گزینه های محبوب در بین خریداران خودرو است.
بهترین رنگ برای خودرو های ایرانی
انتخاب رنگ برای خودرو خود بستگی به سلیقه شخصی شما دارد. اما در کل، برای خودرو های ایرانی که در شرایط آب و هوایی گرم و خشک قرار می گیرند، رنگ هایی که به خوبی در برابر آفتاب مقاومت کنند، توصیه می شوند. هم چنین باید پوشانندگی بالایی در برابر گرد و غبار و آلودگی را داشته باشند. به عنوان مثال، رنگ های خاکستری تیره، مشکی، نقره ای و سفید در برابر گرد و خاک مقاومت بیشتری دارند و برای خودرو های ایرانی مناسب هستند. این رنگ ها علاوه بر مزیت های بالا، شیک و زیبا هستند.
هم چنین پیشنهاد می شود از انتخاب رنگ های روشن بپرهیزید. زیرا چنین رنگ هایی بیشتر گرد و خاک را جذب می کنند و نیاز به شستشوی مکرر دارند. تعمیر و نگهداری این رنگ ها در صورت ایجاد خط و خش آسان نبوده و ممکن است هنگم فروش آن با مشکل مواجه شده و مجبور شوید ماشین خود را با قیمت پایین تری بفروشید و ضرر کنید.
کدام رنگ خودرو محبوب ترین است؟
اگر به اطراف خیابان نگاهی بیندازید، بلافاصله متوجه خواهید شد که برخی از رنگ های خودرو نسبت به بقیه محبوبیت بیشتری دارند. با این حال، روند رنگ خودرو از کشوری به کشور دیگر متفاوت است. در کشور های با آب و هوای گرم خودرو های رنگارنگ بیشتری نسبت به کشور های سرد تر وجود دارد. شما اغلب در نروژ، کانادا یا سوئد یک ماشین روشن را نخواهید دید، اما وضعیت در کالیفرنیا یا ایتالیا کاملاً متفاوت است.
به عنوان یک قاعده کلی، اتومبیل های سفید رنگ در آب و هوای گرم تر محبوبیت بیشتری دارند، زیرا رنگ سفید نور خورشید را منعکس می کند و باعث می شود این اتومبیل ها کمتر گرم شوند.
غیر معمول ترین انواع رنگ خودرو ، روکش مات است که متمایل به رنگ خاکستری یا مشکی می باشد و جلوه ای خاص به هر ماشین می دهد و اغلب برای نقاشی وسایل نقلیه یک انتخاب محبوب نیست.
اندازه ماشین و نوع رنگ خودرو ، میزان استفاده از آن را تعیین می کند. یک خودرو معمولی تقریباً از یک گالن (3.78 لیتر) پرایمر و 2 تا 3 گالن (7.57-11.35 لیتر) از پوشش پایه در یک مرحله استفاده می کند. اگر رنگ را در دو مرحله جداگانه بمالید، تقریباً به 1 – 2 گالن (3.78 – 7.57 لیتر) پرایمر و 4 – 5 گالن (15.14 – 18.92 لیتر) از مقدار بالا نیاز دارید.
خلاصه: انتخاب هریک از انواع رنگ خودرو بستگی به این دارد که به دنبال چه چیزی هستید و بودجه شما چقدر است. اگر از نظر هزینه مشکلی ندارید و به دنبال یک رنگ منحصر به فرد و خیره کننده هستید، رنگ های متالیک یا صدفی واقعاً زیبا هستند و می توانند هر وسیله نقلیه ای را از حالت تیره به یک رنگ دیگر تبدیل کنند اما رنگ های اتوماتیک معمولی با در نظر گرفتن هزینه، حفاظت از آب و هوا و قابلیت تعمیر بهترین هستند.
پرسش و پاسخ
تفاوت رنگ نقره ای متالیک با نقره ای تیتانیوم
نقره ای متالیک از ذرات آلومینیوم استفاده می کند که باعث بازتاب نور بیشتر و ایجاد جلوه ای براق تر می شود اما نقره ای تیتانیوم شامل ذرات تیتانیوم است که به آن رنگی تیره تر و با درخشندگی ملایم تر می بخشد.
تفاوت رنگ سفید با سفید صدفی در خودرو
رنگ سفید ساده یک رنگ یکنواخت و مات است، در حالی که رنگ سفید صدفی دارای ذرات کریستالی ریز است که باعث ایجاد درخشندگی و جلوه ای براق تر و جذاب تر می شود. این ذرات کریستالی نور را از زوایای مختلف به شکلی متفاوت بازتاب می دهند و همین امر باعث می شود که رنگ سفید صدفی جلوهای چند بعدی و خاص به خودرو ببخشد. این تفاوت در ترکیب و ساختار باعث میشود که خودروهای با رنگ سفید صدفی از زوایای مختلف به شکلی متفاوت و جذاب تر دیده شوند و ظاهری لوکس تر و منحصر به فرد تر داشته باشند.
فرق مشکی با مشکی متالیک
رنگ مشکی ساده یک رنگ یکنواخت و مات است که بدون ذرات براق در ترکیب خود، نور را به صورت یکدست بازتاب می دهد. از سوی دیگر، رنگ مشکی متالیک دارای ذرات فلزی ریز است که به آن درخشندگی و جلوه ای براق می بخشد. این ذرات فلزی نور را بهتر بازتاب می دهند و باعث می شوند که رنگ مشکی متالیک درخشان تر و جذاب تر به نظر برسد. علاوه بر این، مشکی متالیک مقاومت بیشتری در برابر خط و خش های سطحی دارد و نقص های جزئی را بهتر پنهان می کند. این تفاوت ها باعث می شوند که رنگ مشکی متالیک جلوهای لوکس تر و حرفه ایتر داشته باشد.
تفاوت رنگ نقره ای با نقره ای متالیک
رنگ نقره ای ساده یک رنگ مات و یکنواخت است ، در حالی که رنگ نقرهای متالیک دارای ذرات فلزی ریز است که باعث می شوند نور را به شکل های مختلفی بازتاب دهد و جلوهای براق و جذاب به خودرو ببخشد.
تفاوت رنگ مشکی با مشکی آبنوس
رنگ مشکی آبنوس تیره تر و عمق بیشتری نسبت به رنگ مشکی معمولی دارد. این رنگ به دلیل داشتن تناژ تیره تر و درخشندگی کمتر، جلوه ای بسیار خاص و لوکس به خودرو میبخشد. مشکی آبنوس معمولاً در خودروهای گران قیمت و سفارشی استفاده می شود، زیرا این رنگ خاصیت منحصر به فردی دارد که ظاهر خودرو را بسیار شیک و متفاوت می کند. از سوی دیگر، رنگ مشکی معمولی یک رنگ یکنواخت و مات است که درخشندگی کمتری دارد و نور را به صورت یکنواخت بازتاب می دهد. این تفاوت ها باعث می شوند که مشکی آبنوس بیشتر مورد توجه علاقه مندان به خودروهای لوکس قرار گیرد.
تفاوت رنگ ذغالی و مشکی
رنگ ذغالی یا خاکستری تیره، روشن تر از رنگ مشکی است و دارای تناژ خاکستری است، در حالی که رنگ مشکی کاملاً تیره و بدون هیچ گونه تناژ رنگی دیگر است. این تفاوت در روشنایی و تناژ رنگ باعث می شود که رنگ ذغالی خراش ها و آلودگی ها را کمتر نشان دهد و نگهداری آن آسان تر باشد. از سوی دیگر، رنگ مشکی به دلیل تیره بودن کامل، هر گونه خراش و آلودگی را بیشتر نشان می دهد و نیاز به مراقبت بیشتری دارد.
بهترین رنگ متالیک خودرو
- نقره ای متالیک
- خاکستری متالیک
- مشکی متالیک
جهت دریافت مشاوره رایگان شماره موبایل خود را وارد کنید.
"*" indicates required fields
gform.initializeOnLoaded( function() {gformInitSpinner( 30, ‘https://fanamoozan.com/wp-content/plugins/gravityforms/images/spinner.svg’, true );jQuery(‘#gform_ajax_frame_30’).on(‘load’,function(){var contents = jQuery(this).contents().find(‘*’).html();var is_postback = contents.indexOf(‘GF_AJAX_POSTBACK’) >= 0;if(!is_postback){return;}var form_content = jQuery(this).contents().find(‘#gform_wrapper_30’);var is_confirmation = jQuery(this).contents().find(‘#gform_confirmation_wrapper_30’).length > 0;var is_redirect = contents.indexOf(‘gformRedirect(){‘) >= 0;var is_form = form_content.length > 0 && ! is_redirect && ! is_confirmation;var mt = parseInt(jQuery(‘html’).css(‘margin-top’), 10) + parseInt(jQuery(‘body’).css(‘margin-top’), 10) + 100;if(is_form){jQuery(‘#gform_wrapper_30’).html(form_content.html());if(form_content.hasClass(‘gform_validation_error’)){jQuery(‘#gform_wrapper_30’).addClass(‘gform_validation_error’);} else {jQuery(‘#gform_wrapper_30’).removeClass(‘gform_validation_error’);}setTimeout( function() { /* delay the scroll by 50 milliseconds to fix a bug in chrome */ jQuery(document).scrollTop(jQuery(‘#gform_wrapper_30’).offset().top – mt); }, 50 );if(window[‘gformInitDatepicker’]) {gformInitDatepicker();}if(window[‘gformInitPriceFields’]) {gformInitPriceFields();}var current_page = jQuery(‘#gform_source_page_number_30’).val();gformInitSpinner( 30, ‘https://fanamoozan.com/wp-content/plugins/gravityforms/images/spinner.svg’, true );jQuery(document).trigger(‘gform_page_loaded’, [30, current_page]);window[‘gf_submitting_30’] = false;}else if(!is_redirect){var confirmation_content = jQuery(this).contents().find(‘.GF_AJAX_POSTBACK’).html();if(!confirmation_content){confirmation_content = contents;}setTimeout(function(){jQuery(‘#gform_wrapper_30’).replaceWith(confirmation_content);jQuery(document).scrollTop(jQuery(‘#gf_30’).offset().top – mt);jQuery(document).trigger(‘gform_confirmation_loaded’, [30]);window[‘gf_submitting_30’] = false;wp.a11y.speak(jQuery(‘#gform_confirmation_message_30’).text());}, 50);}else{jQuery(‘#gform_30’).append(contents);if(window[‘gformRedirect’]) {gformRedirect();}}jQuery(document).trigger(‘gform_post_render’, [30, current_page]);} );} );
مقاله “انواع رنگ خودرو و معرفی بهترین آنها” حاصل تلاش تیم تحریریه دپارتمان اتومکانیک بود که دوره های آموزش صافکاری خودرو و آموزش کارشناسی رنگ خودرو را با ارائه مدرک فنی حرفه ای برگزار میکند. در واقع فن آموزان بزرگترین مرکز تخصصی آموزش های الکترونیک، مکانیک و تعمیرات در تهران است که با مجوز رسمی از سازمان فنی حرفه ای کشور دوره های درآمد زا ویژه بازار کار و اشتغال از جمله آموزش تعمیرات برد الکترونیکی ، آموزش تعمیرات لوازم خانگی و … را برگزار می کند.
نوشته انواع رنگ خودرو و معرفی بهترین آنها اولین بار در آموزشگاه فنی و حرفه ای فن آموزان. پدیدار شد.
دیدگاه خود را بنویسید