اسباب کشی یکی از چالش برانگیزترین کارهایی است که شاید بارها در طول زندگی با آن مواجه شویم. جابهجایی وسایل، بستهبندی آنها، حمل اثاثیه و در نهایت چیدمان در خانه جدید، همه و همه میتواند روزهای پرتنش و خستهکنندهای را برایمان رقم بزند.
آیا راهی هست که بتوانیم اسباب کشی را به کاری آسان و راحت تبدیل کنیم؟ آیا ترفندها و ایده هایی وجود دارند که به کمک آنها این پروسه را با سرعت و کیفیت بهتری پشت سر بگذاریم؟
در این مقاله قصد داریم به این سوالات پاسخ دهیم و ایده های اسباب کشی راحت را با شما در میان بگذاریم.
یادآور میشویم که سرویس اسباب کشی آچاره در بسیاری از شهرهای کشور ارائه میشود. اگر ساکن شهر اصفهان هستید میتوانید با کلیک روی لینک اسباب کشی منزل اصفهان به صورت آنلاین از هزینهها مطلع شوید و سفارش خود را ثبت نمایید.
- حداقل یک ماه قبل از موعد جابهجایی، یک چک لیست اسباب کشی تهیه کنید و زمان تقریبی هر کدام را مشخص کنید.
- روز جابهجایی فقط یک کیف یا چمدان شخصی برای لوازم ضروری مثل دارو، پول، گوشی و… تهیه کنید و بقیه را سریعا در ماشین حمل بار بچینید.
- سعی کنید بسته بندی وسایل را از چند هفته قبل شروع کنید.
چگونه اسباب کشی راحتی داشته باشیم؟
ترفندها و راهکارهایی که در این بخش به عنوان ایده های اسباب کشی راحت معرفی میشوند، کارهای پیچیده و سختی نیستند؛ در واقع با کمی دقت و خلاقیت میتوان امور مربوط به اسباب کشی را ساماندهی کرد و راحتترین روشها را برای جابهجایی وسایل انتخاب کرد که در ادامه به آنها میپردازیم.
محاسبه رایگان هزینه اسباب کشی!
-
برنامهریزی گام به گام
اولین و مهمترین قدم برای داشتن یک اسباب کشی راحت و بیدردسر، برنامهریزی دقیق و زمانبندی مناسب است. حداقل یک ماه قبل از موعد جابهجایی، یک چک لیست اسباب کشی تهیه کنید و زمان تقریبی هر کدام را مشخص کنید.
اینکه چه وسایلی را باید ببندید، چه وسایلی را میتوانید بفروشید یا اهدا کنید، ترتیب بستهبندی اسباب، نحوه حمل و نقل، زمان لازم برای تمیزکاری و تعمیرات احتمالی، تاریخ تحویلگیری و تحویل دادن خانه جدید و قدیم، مواردی هستند که باید در این برنامه لحاظ شوند.
با این کار میتوانید مرحله به مرحله پیش بروید و استرس خود را به حداقل برسانید.
-
نظم در بستهبندی
یکی از ايده های اسباب کشي راحت نحوه بستهبندی درست و سیستماتیک وسایل است. برای جعبهها و کارتنها برچسب و شماره در نظر بگیرید. مشخص کنید هر جعبه حاوی چه وسایلی است و متعلق به کدام قسمت از خانه جدید است.
این کار در هنگام چیدمان بسیار کمککننده خواهد بود. وسایل شکستنی را جداگانه و با احتیاط بیشتری بستهبندی کنید. برای لباسها، کاور یا چمدان تهیه کنید تا تمیز و مرتب بمانند. اسناد و مدارک مهم را در پوشه قرار دهید.
وسایل سنگین مثل کتابها را در کارتنهای جداگانه و با اندازه کوچکتر بگذارید تا حمل آنها راحتتر باشد. این موارد همگی کمک میکند تا نظم خوبی بر جابهجایی حاکم شود.
-
استفاده از نیروی کمکی
یکی دیگر از اصول اسباب کشی راحت، استفاده از نیروهای کمکی است. سعی کنید از دوستان و آشنایان خود کمک بگیرید. برای کارهای سنگین، کارگر و نیروهای باربری استخدام کنید.
حتی اگر قصد دارید خودتان پروسه اسباب کشی را انجام دهید، در مرحله حمل و جابهجایی حتما از افراد باتجربه استفاده کنید.
یک شرکت اثاث کشی خوب میتواند همه مراحل جابهجایی را به راحتی برایتان انجام دهد و تضمین کند که وسایل شما سالم به مقصد برسند.
اثاث کشی و بستهبندی لوازم با تیم کاربلد آچاره
-
بستهبندی زودهنگام
سعی کنید بسته بندی وسایل را از چند هفته قبل شروع کنید. برخی لوازم مثل کتابها، ظروف اضافی، لباسهای غیرضروری، لوازم تزیینی، ابزار باغبانی و… را میتوانید زودتر بستهبندی و آماده کنید.
هر چه به روز اسباب کشی نزدیکتر میشوید، سعی کنیم فقط وسایل موردنیاز روزانه را در دسترس نگه دارید و بقیه را در کارتنها قرار دهید.
روز جابهجایی فقط یک کیف یا چمدان شخصی برای لوازم ضروری مثل دارو، پول، گوشی و… تهیه کنید و بقیه را سریعا در ماشین حمل بار بچینید. این کار، آشفتگی روزهای آخر را کاهش میدهد.
-
دور ریز و فروش لوازم اضافی
از فرصت اسباب کشی استفاده کنید و وسایل اضافی را دور بریزید. لباسهایی که دیگر نمیپوشید، لوازم خانگی که کارایی خود را از دست دادهاند، وسایل تزیینی که دیگر دوستشان ندارید، همه باید بروند.
هرچه بار جابهجایی کمتر باشد، کارتان راحتتر است. اگر زمان کافی دارید، میتوانید برخی لوازم را بفروشید یا به خیریهها اهدا کنید. اجناسی مثل وسایل کودک که دیگر خانواده به آنها نیاز ندارد، میتواند برای نیازمندان ارزشمند باشد.
-
ایده های اسباب کشی راحت؛ چیدمان هوشمندانه
وقتی به خانه جدید رسیدید سعی کنید در چیدمان، از فضاها به بهترین شکل استفاده کنید. برحسب دکوراسیون منزل، وسایل را به شکلی بچینید که فضای بیشتری در اختیار داشته باشید.
استفاده از قفسههای دیواری، فضاهای ذخیرهسازی زیر تخت و مبل، کمدهای دیواری بلند و گنجهها کمک میکند تا وسایل به صورت منظم جابهجا شوند. با خلاقیت و ذوق، حتی یک خانه کوچک میتواند تمام سلیقه ما را در خود جای دهد.
کلام آخر
اسبابکشی پرچالش و گاه طاقتفرساست؛ اما با برنامهریزی، نظم و بهکارگیری ایده های اسباب کشی راحت میتوان آن را آسانتر انجام داد.
تدوین یک چکلیست جامع، زمانبندی دقیق مراحل، دستهبندی و بستهبندی اصولی وسایل، جدا کردن اقلام غیرضروری، استفاده از نیروهای کمکی و چیدمان هوشمندانه در مقصد، از جمله نکات اسباب کشی راحت هستند.
توجه به جزئیاتی مثل تهیه کارتنهای ذخیره، داروهای شخصی، وسایل گرمایشی و لوازم کودکان و حیوانات خانگی نیز حائز اهمیت است.
با وجود سختیهای این پروسه، رعایت اصول و نکات گفتهشده کمک میکند که ایده های اسباب کشی راحت را عملی کنید و با کمترین میزان استرس و خستگی، این مرحله را پشت سر بگذارید.
سوالات متداول
آیا بهتر است بستهبندی را خودمان انجام دهیم یا به متخصصین بسپاریم؟
بستگی به حجم کار و تجربه شما دارد. اگر وسایل زیادی ندارید و به اندازه کافی در این زمینه تبحر دارید، میتوانید خودتان این کار را انجام دهید. اما اگر وسایل حساس و زیادی دارید، بهتر است این کار را به افراد متخصص بسپارید تا از آسیب دیدن اسباب جلوگیری شود.
بهترین زمان برای جابهجایی وسایل سنگین چه زمانی است؟
بهتر است وسایل سنگین و حجیم مثل مبلمان و لوازم برقی بزرگ در آخرین مرحله اسباب کشی حمل شوند. با این کار هم در چیدمان وسایل راحتتر عمل میکنید و هم احتمال آسیب دیدن سایر اسباب کمتر میشود. البته بعد از انتقال، چیدمان را از وسایل بزرگ و اصلی شروع کنید.
چگونه در اسباب کشی زمان را مدیزیت کنیم؟
مدیریت زمان و برنامهریزی دقیق مهمترین عامل است. از مدتها قبل کم کم شروع به بستهبندی کنید. وسایل ضروری مثل لباس و لوازم بهداشتی را در چمدان مخصوص بگذارید تا دم دست باشد. برای تمیز کردن خانه جدید و قدیم نیز زمان کافی بگذارید. اگر در طول هفته مشغله کاری دارید، میتوانید از تعطیلات و روزهای پایانی هفته استفاده کنید.
نوشته ایده های اسباب کشی راحت، کمهزینه و کاربردی اولین بار در مجله وبسایت آچاره. پدیدار شد.
دیدگاه خود را بنویسید