امروزه با پیشرفت تکنولوژی، دوربین مداربسته خورشیدی به عنوان وسیلهای جدید و مقرونبهصرفه معرفی شده است. این دوربین مزایای زیادی دارد و با محیط زیست سازگار است؛ اما در نظر داشته باشید که نصب دوربین مداربسته با پنل خورشیدی برای تمام ساختمانها مناسب نیست.
بنابراین قبل از سرمایهگذاری و تهیه آن، بهتر است با افراد مطلع در زمینه نصب و تعمیر دوربین مداربسته مشورت کنید. در ادامه با دوربین مداربسته خورشیدی و نحوه راهاندازی آن بیشتر آشنا میشویم.
- دوربین مداربسته خورشیدی تا زمانی که پنل خورشیدی نور خورشید کافی برای شارژ مجدد باتری را دریافت کند، به صورت نامحدود کار میکند.
- دوربینهای مداربسته خورشیدی در هوای ابری و زمستان هم کار میکنند.
- در شب برق مورد نیاز دوربین مداربسته خورشیدی از باتریها تامین میشود.
- دوربینهای مداربسته خورشیدی با تنظیمات مختلف پیادهسازی شدهاند و تطبیقپذیری و کارایی بالایی دارند.
دوربین مداربسته خورشیدی چیست؟
در ساختار دوربینهای مداربسته خورشیدی از پنلهای خورشیدی برای تبدیل نور آفتاب به جریان مستقیم برق استفاده میشود. این جریان مستقیم توسط اینورتر به جریان متناوب (AC) تبدیل شده و برای تغذیه دوربین مداربسته به کار میرود.
در شرایطی که نور خورشید وجود ندارد یا کم است، دوربین مداربسته خورشیدی انرژی را از باتریهای قابل شارژ دریافت میکند. این باتریها انرژی الکتریکی اضافی تولیدشده توسط پنل خورشیدی را ذخیره میکنند.
از دوربین مداربسته خورشیدی میتوان برای نظارت بر مناطق خارج از شبکه و دورافتاده استفاده کرد. این دوربینها در شرایطی که کابلکشی امکانپذیر نیست یا هزینه بالایی دارد، گزینهای بسیار خوبی محسوب میشوند.
دوربین مداربسته خورشیدی بدون نیاز به برق کار میکند و برای تامین انرژی خود به هیچ منبع برق یا کابلکشی نیاز ندارد. این دوربینها با بهترین منابع طبیعی شارژ میشوند و با انرژی خورشیدی کار میکنند.
اجزای اصلی دوربین مداربسته خورشیدی
راه اندازی دوربین مداربسته خورشیدی، نیازمند تجهیزات مختلفی است که در ادامه با آنها آشنا میشویم.
- پنلهای خورشیدی که نور خورشید را به انرژی الکتریکی تبدیل میکنند.
- باتریها که انرژی تبدیلشده را ذخیره میکنند.
- واحد دوربین که به عنوان جزء نظارتی، اغلب به آپشنهایی مانند تشخیص حرکت و دید در شب مجهز است.
این تجهیزات در کنار نور خورشید، برق لازم برای اهداف خاص را تولید میکنند.
مشاهده قیمت نصب دوربین مداربسته
دوربین مداربسته خورشیدی چگونه کار میکند؟
دوربینهای مداربسته خورشیدی تقریباً مشابه دوربینهای مداربسته استاندارد هستند. تنها تفاوت آنها به منبع دریافت انرژی مربوط میشود.
در سیستم دوربینهای امنیتی از دوربینهای سیمدار یا بیسیم استفاده میشود. سیستمهای سیمی، برق و دادهها را از طریق کابلهای اترنت انتقال میدهند.
در دوربینهای بی سیم از باتری به عنوان منبع تغذیه استفاده میشود و دادهها از طریق Wi-Fi یا بلوتوث انتقال پیدا میکنند. وقتی باتری تمام شود، باید آن را شارژ و تعویض کنید.
انرژی خورشیدی این معادله را تغییر میدهد. دوربینهای مداربسته خورشیدی از پنلهای فتوسل برای گرفتن نور خورشید و تبدیل آن به انرژی ذخیرهشده استفاده میکنند. سپس این انرژی به باتری دوربین منتقل میشود.
مراحل نصب و راه اندازی دوربین مداربسته خورشیدی
یکی از جذابترین نکات درباره دوربینهای مداربسته خورشیدی بیسیم، نصب آسان آنهاست. برخلاف دوربینهای معمولی، برای نصب این دوربینها به سیمکشی پیچیده نیازی نیست.
برای نصب و راه اندازی دوربين مداربسته خورشیدي باید این نکات را مورد توجه قرار دهید.
1. مکان دوربین
برای دوربین مداربسته خورشیدی مکانی را انتخاب کنید که حداکثر نور خورشید را داشته باشد.
2. ارتفاع دوربین
دوربین مداربسته خورشیدی را برای جلوگیری از دستکاری و اطمینان از میدان دید وسیع، در ارتفاع مناسب نصب کنید.
3. قابلیت اتصال
زمان نصب این دوربین بررسی کنید که دوربین در محدوده شبکه Wi-Fi برای اتصال یکپارچه قرار داشته باشد.
نصب و راه اندازی دوربین مداربسته خورشیدی زمانی پیچیده میشود که در کنار سیستم امنیتی گستردهتری نصب شوند. در این شرایط بهتر است با متخصص این کار مشورت کنید تا کارها به درستی انجام شود.
کارکرد دوربین مداربسته خورشیدی در باران چگونه است؟
انواع دوربین مداربسته خورشیدی دارای منبع تغذیه جایگزین یا پشتیبان یا همان باتریهای قابل شارژ هستند. پنل خورشیدی نه تنها دوربین امنیتی را تغذیه میکند، بلکه باتریها هم از طریق این سیستم شارژ میشوند.
زمانی که نور مستقیم خورشید در دسترس نباشد، یعنی در شب یا روز بارانی، دوربین مداربسته خورشیدی با باتریهای قابل شارژ تغذیه میشود. به محض قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید، باتریها شروع به شارژ شدن میکنند.
نکات مهم برای تهیه دوربین مداربسته با پنل خورشیدی
در زمان تحقیق درباره بهترین مارک دوربین مداربسته خورشیدی برای خانه یا محل کار خود باید موارد مهم زیر را در نظر بگیرید.
- وضوح دوربین
- میدان دید
- وات پنل خورشیدی
- دید در شب
- فعالسازی حرکت
- کنترل از راه دور
- هشدارهای تلفن هوشمند
- وضوح دوربین به کیفیت فیلم ضبطشده توسط سیستم اشاره دارد. توصیه میکنیم به دنبال مدل دوربین باکیفیت بالا (HD) و دقیقتر باشید.
- میدان دید، پوشش دوربین را تعیین میکند. میدان دید وسیعتر برای دوربین مداربسته بهتر است.
- دید در شب و فعالسازی حرکت، تعیینکننده فعال بودن دوربین در شب و ضبط هر جنبشی در محدوده تحت پوشش آن هستند.
- وات پنل خورشیدی جفتشده با دوربین مداربسته نشاندهنده میزان جریان برقی است که از نور خورشید تولید میشود. پنل با وات بالاتر، باتری را سریعتر شارژ میکند و قدرت بیشتری را به دوربین مداربسته میرساند.
- آلارم تلفن هوشمند و کنترل از راه دور ویژگیهایی هستند که به شما کمک میکنند روی خانه یا محل کار خود حتی زمانی که در فاصله دوری هستید، به طور کامل نظارت داشته باشید.
آیا دوربینهای مداربسته خورشیدی ضدآب هستند؟
پنلهای خورشیدی و دوربینها در معرض عوامل محیطی مختلفی قرار دارند و باید ضدآب باشند. این پنلهای متصل به دوربینها باید در روزهای ابری و بارانی هم برق تولید کنند،، بنابراین باید ضدآب و مقاوم باشند و در معرض باد و باران آسیب نبینند.
همگامسازی دوربین مداربسته خورشیدی با تجهیزات هوشمند
دوربینهای مداربسته خورشیدی اگر با گوشی و تلویزیون هوشمند متصل شوند به کاربر این امکان را میدهد که تصاویر را در خانه به راحتی مشاهده کند.
بعضی از مدلهای دوربین مداربسته خورشیدی از دستورات صوتی پشتیبانی میکنند؛ بنابراین میتوانید با کمک قفل هوشمند، درهای خانه و محل کار خود را زمانی که دور هستید، به طوز دقیق کنترل کنید.
اهمیت ظرفیت باتری در انتخاب دوربین مداربسته خورشیدی
ظرفیت باتری دوربین مداربسته خورشیدی تعیینکننده مدت زمانی است که دوربین بدون نور خورشید میتواند کار کند. بهترین دوربینهای مداربسته خورشیدی، باتریهایی دارند که حداقل 12 ساعت انرژی را تامین میکنند.
بعضی از مدلهای این دوربینها میتوانند تا 3 روز با باتری کار کنند. اگر در منطقهای با نور خورشید کافی زندگی میکنید، دوربینهایی را تهیه کنید که باتری آنها فقط در طول شب کار کنند.
اگر شهر شما در بیشتر سال، نور خورشید کافی ندارد باتریهای قابل شارژ با طول عمر طولانیتر بهترین گزینه هستند.
بهترین مکان برای دوربین مداربسته خورشیدی
بهترین محل نصب دوربینهای مداربسته خورشیدی جایی است که بیشترین نور خورشید را دریافت میکند و بهترین پوشش را دارد. برای مکانی با نور خورشید محدود، دوربین را روی دیوار جنوبی نصب کنید تا حداقل 6 ساعت در روز، نور داشته باشد.
علاوهبراین، دوربین را در ارتفاع مناسبی نصب کنید تا سارقان و افراد مزاحم نتوانند به راحتی به آن دسترسی داشته باشند. در بیشتر موارد دوربین مداربسته کوچک از دید سارقان در امان خواهد بود.
برند Sunvision به عنوان بهترین مارک دوربین مداربسته خورشیدی دارای دو پنل خورشیدی است که یکی از آنها روی بدنه دوربین نصب میشود. پنل دیگر به صورت مجزا است و برای شارژ کردن باتریها به کار میرود.
این دوربین مداربسته خورشیدی برای مناطقی با نور کافی خورشید، مکانهایی که سیمکشی در آنها غیرممکن است و برای خانههای دوستدار محیط زیست، بهترین گزینه است.
کلام آخر
در این مقاله به این موضوع پرداختیم که دوربین مداربسته خورشیدی چیست و چگونه کار میکند. همانطور که بیان شد این دوربینها حتی در روزهای ابری هم میتوانند برق مورد نیاز خود را از باتریها دریافت کنند.
این دوربینهای مداربسته سازگار با محیط زیست هستند و ضریب ایمنی بالایی دارند. این دوربین برای مناطق بزرگی که کابلکشی در آنها سخت و پرهزینه است، گزینهای بسیار خوبی است.
منبع: https://www.kingdom.co.uk
سوالات متداول
دوربین مداربسته خورشیدی چگونه کار میکند؟
پنل خورشیدی در طول روز، نور خورشید را جمعآوری کرده و آن را به برق تبدیل میکند. این الکتریسیته در باتری ذخیره میشود و دوربین از آن استفاده میکند. این پنلها حتی در روزهای ابری هم برق تولید میکنند.
آیا دوربین مداربسته خورشیدی ارزش سرمایهگذاری را دارد؟
دوربینهای مداربسته خورشیدی به منابع انرژی سنتی مانند برق یا باتری نیاز ندارند. این دوربینها بدون هزینه انرژی اضافی کار کنند و باعث صرفهجویی در مصرف برق شوند.
آیا دوربینهای مداربسته خورشیدی نیاز به اینترنت دارند؟
مهمترین نوع دوربینهای مداربسته خورشیدی دوربین بیسیم است که از خورشید تغذیه میکند و نیازی به منبع تغذیه اضافی یا اتصال اینترنتی ندارد
نوشته دوربین مداربسته خورشیدی چیست؟ (کارکرد + نصب و راهاندازی) اولین بار در مجله وبسایت آچاره. پدیدار شد.
دیدگاه خود را بنویسید