فروشنده یا ارائه دهنده خدمات

دیاگرام نصب انواع پمپ خانگی

  1. خانه
  2. Uncategorized
  3. جزئیات نویسنده
دیاگرام نصب انواع پمپ خانگی


در این نوشته انواع پمپ های خانگی را به شما معرفی خواهیم نمود و سپس به بررسی کامل پمپ های تحت فشار خانگی و روش های نصب آنها خواهیم پرداخت که مطالب گفته شده به طور خلاصه خدمت شما ارائه می شود:

  • انواع پمپ های خانگی
  • انواع پمپ های تحت فشار
  • تفاوت پمپ های جتی و پمپ های بشقابی
  • دیاگرام نصب پمپ های آب
  • تنظیمات سوئیچ فشار (pressure switch)

انواع پمپ های خانگی

منظور از پمپ های خانگی، پمپ هایی هستند که به عنوان پمپ های تحت فشار (Pressure Pump) و یا پمپ های سیرکولاتور (Circulator Pump)  مورد استفاده قرار می گیرند. به طور کلی در یک ساختمان می توان از دو نوع پمپ استفاده کرد:

  • پمپ هایی که بعد از فلکه و کنتور آب نصب می شوند و علت استفاده از آن ها افزایش فشار آب ساختمان است.
  • پمپ هایی که در ساختمان هایی که دارای موتورخانه هستند و یا از سیستم پکیج استفاده می کنند به کار می روند. این پمپ ها از نوع پمپ های سیرکولاسیون هستند. عملکرد آن ها نیز به این صورت است که در مدار بسته گرمایشی ساختمان، گردش به وجود می آورند.

در این نوشته آموزشگاه فن آموزان به بررسی پمپ های تحت فشار، یعنی پمپ هایی که به منظور افزایش فشار آب از آن ها استفاده می شود، خواهیم پرداخت.

شروع یادگیری : دوره فنی حرفه ای آموزش تعمیرات پکیج در کارگاههای مجهز آموزشگاه فن آموزان و با تمرکز بر یادگیری عملی کارآموزان برگزار می شود. هدف از ارائه این دوره آماده سازی کارآموزان برای ویورد به بازار کار می باشد و تمامی مهارت های کابردی مورد نیاز برای راه اندازی کسب و کار در این دوره ارائه خواهد شد. برای مشاهده جزئیات کامل روی تصویر زیر کلیک نمایید:

آموزش تعمیرات پکیج

انواع پمپ های تحت فشار

استفاده از پمپ های تحت فشار در منازل مسکونی، بسیار مرسوم است. این پمپ ها به طور کلی دو نوع دارند که به میزان بسیار زیادی در منازل مورد استفاده قرار می گیرند:

  • پمپ های جتی: از آن جهت به آن ها پمپ های جتی گفته می شود که قسمت جلویی آن ها حالت کشیده ای دارد.

پمپ های تحت فشار جتی

  • پمپ های بشقابی: علت نامگذاری این پمپ ها نیز آن است که قسمت جلویی آن ها حالت بشقاب مانندی دارد که علت آن قرار گرفتن پروانه در آن قسمت است.

پمپ های تحت فشار بشقابی

تفاوت پمپ های جتی و پمپ های بشقابی

تفاوت این دو نوع پمپ در اندازه هد و دبی (Pump Flow) آن ها است. یعنی اگر در یک پمپ هد بیش تری مورد نیاز باشد، از یک نوع پمپ و اگر دبی بیش تری بخواهیم، از پمپ نوع دیگری استفاده می کنیم. در ضمن این دو پمپ از نظر صدا و قدرت نیز با یکدیگر متفاوت هستند. در نتیجه قیمت آن ها نیز متفاوت است و علاوه بر اختلاف قیمت آن ها با توجه به برند مورد استفاده، معمولا پمپ های جتی از پمپ های بشقابی قیمت بالاتری دارند.

دیاگرام نصب پمپ های آب خانگی تحت فشار

اگر تصمیم دارید یک پمپ تحت فشار را نصب کنید، باید حتما نحوه استفاده از تمامی وسایل را یاد بگیرید و از دیاگرام آن ها اطلاع پیدا کنید.

دیاگرام نصب پمپ های تحت فشار

مواردی که به طور کلی برای نصب یک پمپ مورد نیاز هستند شامل موارد زیر است:

  • پمپ:

در قدم اول باید خود پمپ را در اختیار داشته باشید.

  • سکو یا پایه پمپ:

نیاز است که پمپ در یک جا مهار شود؛ یعنی به یک سکو یا پایه برای نصب پمپ نیاز دارید که بتواند لرزش های پمپ را بگیرد و آن را در یک مکان، ثابت نگه دارد. همانطور که در تصویر می بینید، در زیر هر پمپ یک سری پایه قرار گرفته است که قالبا جای پیج دارند و شما باید آن پایه را بر روی سکو یا پایه نصب کنید تا بتوانید لرزش های پمپ را مهار کرده و آن را ثابت کنید.

سکو یا پایه انواع پمپ های خانگی

  • ست کنترل (set control):

در منازل مسکونی کم تر از سه طبقه از ست کنترل (اتومات پمپ آب) استفاده کنید. استفاده از ست کنترل در این منازل هم بازدهی بهتری دارد و هم می تواند هزینه های شما را به مقدار زیادی کاهش دهد.

ست کنترل انواع پمپ های خانگی

در صورت استفاده از ست کنترل، بسیاری از وسایل مورد نیاز حذف می شوند اما باید یک سری وسایل جانبی دیگری از جمله اتوماتیک پمپ آب که در تصویر زیر مشاهده می کنید و همچنین منبع انساط، پنج راهه و درجه فشار یا گیج فشار تهیه کنید.

اتوماتیک پمپ آب

  • صافی:

بهتر است در قدم اول برای آب ورودی یک صافی یا استرینر  (strainer)داشته باشید. این صافی می تواند از نوع برنجی باشد که به منظور جداسازی و حذف ذرات معلق آب استفاده می شود. این صافی ها که به آن ها صافی Y شکل هم گفته می شود، می توانند اندازه بزرگ تر و همراه با فلنج (Flanged filter) هم داشته باشند و دارای کاربردهای گوناگونی هستند. در تصویر زیر انواع استرینر نشان داده شده است و مشاهده می کنید که در انواع مختلفی موجود هستند.

صافی انواع پمپ آب

به عنوان مثال این صافی ها می توانند از نوع بسکت فیلتر باشند و یا از نظر شکل استرینر متفاوت باشند و از نوع  Tو یا Y باشند.

  • مخزن آب:

پس از صافی، آب ورودی داخل مخزن ریخته می شود و از مخزن وارد پمپ می شود. بنابراین در پمپ های تحت فشار، حتما باید یک مخزن وجود داشته باشد که این مخزن ها دارای سرریز نیز هستند. علت آن هم این است که از نظر اداره آب، استفاده از پمپ بعد از کنتر ممنوع است؛ زیرا فشار آن پمپ بر روی فشار آب ساختمان های مجاور تاثیر می گذارد و فشار آب آن ها را کاهش می دهد. مطابق با تصویر زیر آب از قسمت ورودی وارد مخزن می شود.

مخزن آب پمپ های خانگی

اندازه درست این مخزن به ازای هر نفر صد لیتر گنجایش است. علت استفاده از مخزن آن است که در زمان قطع شدن آب، آب مورد نیاز از این مخزن برداشت شود اما در بسیاری از مواقع به دلیل کمبود فضا در ساختمان ها، ظرفیت آن را 200 لیتر به ازای هر خانواده در نظر می گیرند.

به عنوان مثال در یک ساختمان 10 واحدی ظرفیت مخزن را 2000 لیتر در نظر می گیرند که در صورت طولانی نبودن زمان قطعی آب، 2000 لیتر می تواند ظرفیت مناسبی بوده و جوابگوی نیاز ساختمان باشد؛ اما مقدار گنجایش استاندارد مخازن همانطور که گفته شد 100 لیتر به ازای هر نفر است.

مخزن را از نوع مخزن های 5 لایه پلیمری و پلی اتیلنی انتخاب کنید که سفید رنگ هستند، دارای درب بوده، ضد باکتری هستند و انبساط نیز زیاد بر روی آن ها تاثیر نمی گذارد. این نوع مخزن ها در حال حاضر مخزن های مناسبی برای استفاده در منازل محسوب می شوند.

  • فلوتر:

تا جایی که ممکن است از فلوتر (شیر کنترل سطح) استفاده کنید؛ همچنین شما می توانید از فلوترهای برقی هم استفاده نمایید.

نکته مهم: سعی کنید از فلوتر برقی استفاده کنید.

در زمان قطعی آب و بعد از خالی شدن مخزن، پمپ همچنان کار می کند و اتومات به کار خود ادامه می دهد. در نتیجه پمپ آسیب می بیند. برای جلوگیری از این آسیب ها شما می توانید از فلوترهای برقی استفاده کنید. به این صورت که فلوتر برقی را روی تقریبا 40 درصدی مخزن پمپ ببندید و برق پمپ را از فلوتر برقی بگیرید؛ یعنی انگار این دو به صورت سری با یکدیگر قرار می گیرند. در این حالت اگر فلوتر برقی اجازه بدهد و مدار آن بسته باشد، به این معنی است که آب در مخزن وجود دارد و پمپ شروع به کار می کند در غیر این صورت اجازه کار کردن نداشته باشد.

فلوتر برقی عملا یک شناور است و زمانی که این شناور بالا قرار می گیرد، یعنی آب وجود دارد و مدار را وصل می کند و زمانی که شناور پایین قرار گرفته است یعنی آب نداریم و مدار را قطع می کند. فلوتر برقی قیمت بالاتری نیز دارد و در صورت استفاده می توان از آسیب دیدن پمپ در زمان نبود آب محافظت کرد.

  • استفاده از شیر:

برای اتصال مخزن آب به پمپ از یک شیر استفاده کنید. این شیر به ورودی پمپ آب متصل می شود و بعد از ورودی پمپ به پنج راهه متصل می شود. بر روی پنج راهه نیز، مخزن تحت فشار و فشار سنج قرار گرفته است که در ادامه توضیح داده خواهد شد. به این ترتیب فشار ایجاد شده توسط پمپ که از طریق مخزن تحت فشار کنترل می شود، به سمت لوله کشی آب ساختمان هدایت می شود.

  • بای پس:

یکی دیگر از قطعاتی که باید بر روی پمپ داشته باشید، بای پس  (bypass)است. بای پس عملا یک مسیر جایگزین برای ورود و خروج آب است. وظیفه بای پس این است که آب را از جایی که وارد شده است وارد بخش خروجی پمپ کند. یعنی اگر در جایی نیاز باشد که استفاده از پمپ قطع شود، باید یک بای پس وجود داشته باشد که بتواند آب را با همان فشار ابتدایی وارد ساختمان کند.

در توضیح عملکرد بای پس می توان گفت که با توجه به تصویر بالا بعد از کنتر، آب به دو قسمت تقسیم می شود. یکی از مسیر ها به سمت مخزن رفته است اما مسیر دیگر، بعد از پمپ قرار گرفته است و برای آن یک شیر توپی و همچنین یک شیر یک طرفه نصب شده است که آب از سمت بای پس برگشت داده نشود. این شیر یک مسیر جایگزین است که به آن بای پس گفته می شود.

  • شیر یک طرفه:

همواره استفاده از شیر های یک طرفه در دو یا سه قسمت از پمپ ضروری است. به عنوان مثال دقیقا روی پمپ یک شیر یک طرفه نصب می شود تا آبی که فشار پیدا کرده و وارد ساختمان شده است، به داخل مخزن برگشت نداشته باشد.

  • منبع انبساط:

معمولا منبع انبساط قرار گرفته بر روی پمپ باید 1.3 تا 1.7 بار پر شود. نکته ای که در تصویر زیر عنوان شده است آن است که حتما منبع انبساط مقداری نزدیک به5 PSI  کم تر از ورودی پمپ باشد. یعنی اگر ورودی پمپ 1.7 یا 2 بار است، منبع انبساط کمی از آن کمتر باشد.

منبع انبساط انواع پمپ های آب خانگی

  • پنج راهه:

درنصب پمپ از یک پنج راهه یا هفت راهه استفاده می شود. تصویر اول هفت راهه را نشان می دهد و در تصویر دوم نیز پنج راهه را می توانید مشاهده کنید.

هفت راهه انواع پمپ های تحت فشار خانگی
هفت راهه پمپ
پنج راهه پمپ های آب خانگی
پنج راهه پمپ

یک مسیر از پنج راهه که دارای رزوه است روی پمپ می خورد، روی مسیر دیگر منبع انبساط بسته می شود یعنی در نهایت محل قرار گرفتن منبع انبساط است، مسیر دیگر درجه دارد، دیگری اتومات را تشکیل می دهد و یک مسیر دیگر هم مربوط به آب خروجی ساختمان است.

اما اگر از هفت راهه استفاده کنیم یک ورودی داریم که در واقع ورودی آب است، همچنین یک شیر چک (check valve)، یک سوئیچ فشار (pressure switch)، یک فشارسنج (pressure gauge)، یک مخزن فشار (pressure tank)، یک دریچه (valve) و یک درین (drain) که در واقع تخلیه پمپ است قرار گرفته است.

عملا تفاوت پنج راهه و هفت راهه همین تخلیه است که یکی از محاسن هفت راهه ها به حساب می آید.

تفاوت پنج راهه و هفت راهه پمپ های آب

در تصویر زیر نمونه دیاگرام دیگری را مشاهده می کنید که تقریبا مشابه با همان نقشه قبلی است و تنها تفاوت آن استفاده از ست کنترل در پمپ است.

دیاگرام استفاده از ست کنترل در پمپ آب

اکنون به بررسی روشی دیگر برای نصب پمپ می پردازیم. در این روش مسیر ورودی آب از شبکه شهری وارد شده و دو مسیر پیدا کرده است. مسیر 5 به سمت بالا رفته است و مستقیما به واحدهای مسکونی متصل شده است که به آن مسیر میان گذر گفته می شود. مسیر دیگر، مسیر شماره 1 است. در این مسیر آب ورودی وارد شده و به سمت پمپ رفته است. از طرفی از طریق مسیر 4، آب از پمپ به سمت واحدها رفته است. البته یک مسیر هم از پمپ گرفته شده و به سمت مخزن رفته است. این مسیر که شماره 3 نامگذاری شده است برای این است که مخزن تغذیه شود و از پایین مخزن نیز مجدد مسیر 2 به عنوان ورودی پمپ گرفته شده است.

دیاگرام نصب پمپ آب خانگی

در این روش می توانیم مسیر 1 را باز بگذاریم و سر راه مسیر 2 یک شیر یک طرفه داشته باشیم که مخزن بجای پر شدن از پایین، از سمت بالا پر شود. این روش هم نوعی وصل کردن پمپ به سیستم است که تعمیرکاران و پمپ کاران اغلب از آن استفاده نمی کنند. علت آن هم این است که آبی که وارد می شود به دو جهت رفته است و سپس آب مخزن از خروجی پمپ گرفته شده است که مورد تایید بسیاری از متخصصان نیست.

نکته مهم: تا حد امکان در نصب پمپ از شیر کامل استفاده نکنید.

استفاده از شیر های PP یا شیرهای کامل، به دلیل اینکه فشار را می شکنند اصلا توصیه نمی شوند اما اگر نهایتا تمایل به استفاده از شیرهای نوع  PPرا دارید، ترجیحا از شیرهای توپی که توانایی این را دارند که مسیر را به طور کامل باز کنند استفاده نمایید. به دلیل استفاده از قطعات گالوانیزه بر روی پمپ، بهتر است در نصب پمپ از شیرهای کشویی استفاده کنید.

تنظیمات سوئیچ فشار (pressure switch)

مطابق با تصویر، سوییچ فشار معمولا دارای یک در است که پیچ شده است. بنابراین باید برای برداشتن در، پیچ باز شود. همانطور که می بینید یکی از پیچ ها بلند و دیگری کوتاه است. پیچ بلند برای تنظیم فشار اصلی استفاده می شود. یعنی اگر آن را ساعتگرد و یا در جهت سفت کردن بچرخانیم فشار بیش تر می شود و در حالت پاد ساعتگرد فشار کم تر می شود.

در واقع پیچ کوچک برای ∆P، یعنی اختلاف فشاری که قرار است استفاده کنید، به کار می رود. یعنی اگر زمانی که شیر آب را باز می کنید فشار کاهش پیدا می کند، این کاهش به اندازه ای نباشد که هم فشار با آب ورودی پمپ از آب اصلی شهری شود.

تنظیمات شما باید به صورتی باشد که زمانی که پمپ کار می کند، فشار ایجاد می کند و به پایان می رسد و به عنوان مثال به فشار 4 بار می رسد، بعد از آن که آب برداشت کردید و فشار کاهش پیدا کرد، این فشار به 1.5 الی 2 بار نرسد؛ یعنی اتومات را به گونه ای تنظیم کرده باشید که مشکلی در فشار آب به وجود نیاید.

شما کافی است روی یکی از شیرهای داخل واحد و ترجیحا روی دور ترین شیر تنظیم بزنید. در این صورت بقیه شیرهای واحد هم تنظیم می شوند. به عنوان مثال اگر ساختمان 5 طبقه است، یکی از شیرهای طبقه 5 را باز کنید و تنظیمات را بر روی آن اجرا کنید به این صورت که در تست آن مقدار اختلاف فشار محسوس نباشد. یعنی به گونه ای نباشد که وقتی آب را می بندید، فشار پمپ افزایش زیادی پیدا کند و وقتی باز می کنید، فشار به فشار اولیه نرسد و مثلا ∆P برابر با 1 بار باشد. برای این منظور معمولا آن پیچ تنظیم کوچک را باید شل بگذارید.

نقشه اتصال اتومات پمپ آب

برای اتصال اتومات پمپ، می توان بر سر راه آن کنتاکتور قرار داد. هر چند در پمپ های ضعیف به صورت مستقیم هم می توانید به پمپ برق بدهید. یعنی بخاطر آمپر کشی های زیاد یک مینیاتوری داشته باشید و بعد از مینیاتوری، برق را مستقیم به پمپ بدهید که البته بهتر است برای این منظور از جعبه برق استفاده کنید. یعنی کنتاکتور داشته باشید تا مدار به صورت درستی کنترل شود.

نقشه اتصال اتومات پمپ آب

نکات بسیار مهم:

  • از کابل متناسب با آمپر پمپ استفاده کنید.
  • به هیچ عنوان سیم هایی که در زیر اتومات قرار می گیرند را لخت نکنید. زیرا به دلیل حرارت بالا ذوب می شوند.
  • حتما از نعل اسبی و همچنین از فیش استفاده کنید.
  • کنتاکتور، ترمینال و مینیاتوری که استفاده می کنید را متناسب با آمپر کشی پمپ قرار دهید.
  • هرگز از لوله های پلاستیکی با اتصالاتی که مسدود شده اند استفاده نکنید. یعنی تا حد امکان از اتصالات فلزی گالوانیزه، برنجی و یا در صورت امکان استیل استفاده کنید.
  • از شیرهای کشویی دارای کیفیت خوب مانند برند کیز استفاده کنید.
  • در تمامی قسمت هایی که از شیر استفاده شده و باز و بسته شدن اتفاق می افتد از مهره و ماسوره استفاده نمایید.

آموزشگاه فن آموزان مجری برگزاری دوره های تخصصی ویژه بازار کار تحت نظارت سازمان فنی حرفه ای می باشد. این مجموعه بیش از دویست دوره آموزشی را در دپارتمان های مختلف ارائه می دهد. از جمله برخی از این دوره ها شامل دوره آموزش تعمیرات کولر گازی ، آموزش لوله کشی ساختمان ، آموزش داکت اسپلیت و… از دپارتمان تاسیسات، دوره های آموزش جوشکاری ، آموزش بازرسی جوش و… از دپارتمان جوش و برش وب سیاری دیگر از رشته های فنی و پردرآمد در سایر دپارتمان ها می باشد. برای دریافت مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید و یا از طریق فرم زیر اقدام نمایید:

توی انتخاب مسیر تردید داری؟ مشاورین ما، بهترین راهکار رو برای تو دارن!

جهت دریافت مشاوره رایگان شماره موبایل خود را وارد کنید.

var gform;gform||(document.addEventListener(“gform_main_scripts_loaded”,function(){gform.scriptsLoaded=!0}),window.addEventListener(“DOMContentLoaded”,function(){gform.domLoaded=!0}),gform={domLoaded:!1,scriptsLoaded:!1,initializeOnLoaded:function(o){gform.domLoaded&&gform.scriptsLoaded?o():!gform.domLoaded&&gform.scriptsLoaded?window.addEventListener(“DOMContentLoaded”,o):document.addEventListener(“gform_main_scripts_loaded”,o)},hooks:{action:{},filter:{}},addAction:function(o,n,r,t){gform.addHook(“action”,o,n,r,t)},addFilter:function(o,n,r,t){gform.addHook(“filter”,o,n,r,t)},doAction:function(o){gform.doHook(“action”,o,arguments)},applyFilters:function(o){return gform.doHook(“filter”,o,arguments)},removeAction:function(o,n){gform.removeHook(“action”,o,n)},removeFilter:function(o,n,r){gform.removeHook(“filter”,o,n,r)},addHook:function(o,n,r,t,i){null==gform.hooks[o][n]&&(gform.hooks[o][n]=[]);var e=gform.hooks[o][n];null==i&&(i=n+”_”+e.length),gform.hooks[o][n].push({tag:i,callable:r,priority:t=null==t?10:t})},doHook:function(n,o,r){var t;if(r=Array.prototype.slice.call(r,1),null!=gform.hooks[n][o]&&((o=gform.hooks[n][o]).sort(function(o,n){return o.priority-n.priority}),o.forEach(function(o){“function”!=typeof(t=o.callable)&&(t=window[t]),”action”==n?t.apply(null,r):r[0]=t.apply(null,r)})),”filter”==n)return r[0]},removeHook:function(o,n,t,i){var r;null!=gform.hooks[o][n]&&(r=(r=gform.hooks[o][n]).filter(function(o,n,r){return!!(null!=i&&i!=o.tag||null!=t&&t!=o.priority)}),gform.hooks[o][n]=r)}});

"*" فیلدهای الزامی را نشان می دهد

Hidden

این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

gform.initializeOnLoaded( function() {gformInitSpinner( 30, ‘https://fanamoozan.com/wp-content/plugins/gravityforms/images/spinner.svg’, true );jQuery(‘#gform_ajax_frame_30’).on(‘load’,function(){var contents = jQuery(this).contents().find(‘*’).html();var is_postback = contents.indexOf(‘GF_AJAX_POSTBACK’) >= 0;if(!is_postback){return;}var form_content = jQuery(this).contents().find(‘#gform_wrapper_30’);var is_confirmation = jQuery(this).contents().find(‘#gform_confirmation_wrapper_30’).length > 0;var is_redirect = contents.indexOf(‘gformRedirect(){‘) >= 0;var is_form = form_content.length > 0 && ! is_redirect && ! is_confirmation;var mt = parseInt(jQuery(‘html’).css(‘margin-top’), 10) + parseInt(jQuery(‘body’).css(‘margin-top’), 10) + 100;if(is_form){jQuery(‘#gform_wrapper_30’).html(form_content.html());if(form_content.hasClass(‘gform_validation_error’)){jQuery(‘#gform_wrapper_30’).addClass(‘gform_validation_error’);} else {jQuery(‘#gform_wrapper_30’).removeClass(‘gform_validation_error’);}setTimeout( function() { /* delay the scroll by 50 milliseconds to fix a bug in chrome */ jQuery(document).scrollTop(jQuery(‘#gform_wrapper_30’).offset().top – mt); }, 50 );if(window[‘gformInitDatepicker’]) {gformInitDatepicker();}if(window[‘gformInitPriceFields’]) {gformInitPriceFields();}var current_page = jQuery(‘#gform_source_page_number_30’).val();gformInitSpinner( 30, ‘https://fanamoozan.com/wp-content/plugins/gravityforms/images/spinner.svg’, true );jQuery(document).trigger(‘gform_page_loaded’, [30, current_page]);window[‘gf_submitting_30’] = false;}else if(!is_redirect){var confirmation_content = jQuery(this).contents().find(‘.GF_AJAX_POSTBACK’).html();if(!confirmation_content){confirmation_content = contents;}jQuery(‘#gform_wrapper_30’).replaceWith(confirmation_content);jQuery(document).scrollTop(jQuery(‘#gf_30’).offset().top – mt);jQuery(document).trigger(‘gform_confirmation_loaded’, [30]);window[‘gf_submitting_30’] = false;wp.a11y.speak(jQuery(‘#gform_confirmation_message_30’).text());}else{jQuery(‘#gform_30’).append(contents);if(window[‘gformRedirect’]) {gformRedirect();}}jQuery(document).trigger(“gform_pre_post_render”, [{ formId: “30”, currentPage: “current_page”, abort: function() { this.preventDefault(); } }]); if (event && event.defaultPrevented) { return; } const gformWrapperDiv = document.getElementById( “gform_wrapper_30” ); if ( gformWrapperDiv ) { const visibilitySpan = document.createElement( “span” ); visibilitySpan.id = “gform_visibility_test_30”; gformWrapperDiv.insertAdjacentElement( “afterend”, visibilitySpan ); } const visibilityTestDiv = document.getElementById( “gform_visibility_test_30” ); let postRenderFired = false; function triggerPostRender() { if ( postRenderFired ) { return; } postRenderFired = true; jQuery( document ).trigger( ‘gform_post_render’, [30, current_page] ); gform.utils.trigger( { event: ‘gform/postRender’, native: false, data: { formId: 30, currentPage: current_page } } ); if ( visibilityTestDiv ) { visibilityTestDiv.parentNode.removeChild( visibilityTestDiv ); } } function debounce( func, wait, immediate ) { var timeout; return function() { var context = this, args = arguments; var later = function() { timeout = null; if ( !immediate ) func.apply( context, args ); }; var callNow = immediate && !timeout; clearTimeout( timeout ); timeout = setTimeout( later, wait ); if ( callNow ) func.apply( context, args ); }; } const debouncedTriggerPostRender = debounce( function() { triggerPostRender(); }, 200 ); if ( visibilityTestDiv && visibilityTestDiv.offsetParent === null ) { const observer = new MutationObserver( ( mutations ) => { mutations.forEach( ( mutation ) => { if ( mutation.type === ‘attributes’ && visibilityTestDiv.offsetParent !== null ) { debouncedTriggerPostRender(); observer.disconnect(); } }); }); observer.observe( document.body, { attributes: true, childList: false, subtree: true, attributeFilter: [ ‘style’, ‘class’ ], }); } else { triggerPostRender(); } } );} );

person
دریافت مشاوره رایگان

امتیاز بدهید

نوشته دیاگرام نصب انواع پمپ خانگی اولین بار در آموزشگاه فنی و حرفه ای فن آموزان. پدیدار شد.



Source link

دیدگاه خود را بنویسید

تماس فوری