فروشنده یا ارائه دهنده خدمات

ست كردن ريموت كركره برقي

  1. خانه
  2. Uncategorized
  3. جزئیات نویسنده
ست كردن ريموت كركره برقي


کرکره های برقی از دسته درب های اتوماتیکی می باشند که بیشتر از آنها برای درب پارکینگ ساختمان های مختلف و گاراژها استفاده می شود. کرکره برقی شامل اجزای مختلفی از جمله تیغه، ریل، قوطی، اندکپ و غیره می باشد که هر یک وظیفه ای خاص را انجام داده و در نهایت منجر به باز و بسته شدن کرکره برقی می گردند.

برای بالا و پایین بردن تیغه ها در کرکره برقی از یک ریموت استفاده می شود. با استفاده از ریموت می توان از داخل ماشین اقدام به باز کردن یا بستن درب اقدام نمود. اما برای استفاده از ریموت نیاز است تا آن را ست نمود. در این مقاله به نحوه ست کردن یک ریموت برای 2- 3 یا 4 کرکره پرداخته ایم.

آموزش نصب کرکره برقی

اگر علاقه مند به رشته نصب کرکره برقی هستید میتوانید در دوره آموزش نصب کرکره برقی که به صورت صفر تا صد و کاملاً عملی و تخصصی در آموزشگاه فن آموزان برگزار میشوند شرکت کرده و مدرک فنی حرفه ای آن را دریافت کنید. جهت مشاهده شرایط این دوره روی تصویر بالا کلیک کنید و یا با مشاوران مجموعه تماس بگیرید.

تماس با فن آموزان

ریموت کرکره برقی چیست؟

کرکره های برقی برای کار کردن دارای یک موتور می باشند که این موتور قطعه اصلی به کار رفته در این نوع درب ها بوده و در انواع مختلفی شامل موتور توبلار، سایر و سنترال وجود دارد. برای این که به موتور کرکره برقی فرمان باز یا بسته شدن را بدهیم نیاز به استفاده از یک ریموت داریم. ریموت با ساختاری که دارد قادر است تا کرکره برقی را از راه دور کنترل کرده و عمل بالا و پایین رفتن کرکره را آسان نماید.

برای این که ریموت کار کند باید رسیورهای آن را در داخل ساختار کرکره برقی نصب نماییم. در ریموت های کرکره برقی دکمه هایی وجود دارد که با فشار دادن آنها بین ریموت و برد الکترونیکی کرکره برقی ارتباط برقرار شده و امکان فرمان بالا رفتن یا پایین آمدن کرکره برای شما وجود خواهد داشت.

ریموت را می توان یکی از اجزای جانبی کرکره برقی دانست که بسیار کاربردی می باشد. با استفاده از ریموت کنترل دیگر نیازی به پیاده شدن از اتومبیل و باز و بسته کردن درب نمی باشد و می توان از داخل خودرو با فشردن یک دکمه این کار را به راحتی انجام داد.

ریموت کرکره برقی چیست؟اجزای تشکیل دهنده ریموت کرکره برقی

ریموت کرکره برقی شامل اجزای ساده ای می گردد که با عملکرد این اجزا در کنار یکدیگر امکان کار کردن ریموت فراهم خواهد شد. از جمله این اجزا می توان به مواردی مانند آنتن، کارت رادیویی رسیور و برد الکترونیکی اشاره کرد. ریموت ها انرژی خود را از طریق باتری تامین می نمایند و نیاز است تا پس از گذشت مدتی و در صورت کار نکردن ریموت باتری های آن چک گردد.

روش ست کردن ریموت

ریموت کد لرنینگ کرکره برقی

تنظیم کردن این نوع از ریموت ها به این شکل است که در ابتدا باید درب رسیور باز شده و پس از پیدا کردن کلید شناساندن ریموت که با نام CODE یا LERN وجود دارد، آن را برای چند ثانیه فشار داد. پس از آن یک چراغ داخل گیرنده روشن شده که در این زمان باید کلید اولی که بر روی ریموت قرار داد را فشار داد تا در نهایت ریموت با رسیور تنظیم گردد.

یکی از چالش هایی که در تنظیم کردن ریموت توسط این روش وجود دارد این است که هنگامی که ریموت گم می شود امکان حذف تنظیمات آن وجود داشته و می تواند کاربران را با نگرانی هایی مواجه سازد. در موتورهای توبلار برای ست کردن ریموت از این روش استفاده می شود و این روش مناسب مدار فرمان هایی است که از استانداردهای لرنینگ پشتیبانی می کنند.

ریموت کد لرنینگ کرکره برقی

برای این که تنظیمات انجام شده بر روی ریموت را حذف نمود نیاز است تا کلید LERN را برای 10 ثانیه فشار داد و سپس آن را رها نمود. به همین راحتی تنظیماتی که بر روی ریموت کرکره برقی انجام داده اید حذف شده و می توانید تنظیمات جدیدی را بر روی آن انجام دهید.

ریموت دیپ سوئیچی کرکره برقی

از این نوع ریموت ها بیشتر در موتورهای ساید استفاده می شود و برای ست کردن آنها نیاز است تا در ابتدا درب ریموت را از قسمت پشتی باز نمود تا کیت اصلی ریموت دیده شود. برای انجام این کار نیاز است تا از پیچ گوشتی های ریزی که وجود دارد استفاده نمود. تعداد هشت عدد دیپ سوئیچ در این قسمت مشاهده می شود که می توان آنها را با آرایش های مختلف در کنار هم قرار داد تا رسیور تنظیم گردد. این دیپ سوئیچ ها در سه حالت بالا، متوسط و پایین قرار می گیرند و می توان آن را بر روی هر یک از حالت های دلخواه قرار داد.

ریموت بلوتوثی

برای تنظیم نمودن این ریموت ها باید ریموت خام را با ریموتی که کددهی شده است در کنار یکدیگر قرار گیرند و نیازی به وجود رسیور نمی باشد. امنیت ریموت های بلوتوثی نسبت به سایر ریموت ها کمتر می باشد.

ست كردن ريموت كركره برقي با رسیور

ست کردن ریموت کرکره برقی با رسیور، فرآیندی است که برای برقراری ارتباط بین ریموت و سیستم کنترل کرکره انجام می شود. رسیور، دستگاهی است که سیگنال های ارسالی از ریموت را دریافت کرده و به دستورات قابل اجرا برای موتور کرکره تبدیل می کند. برای شروع فرآیند ست کردن، ابتدا باید درپوش رسیور را باز کرده و دکمه “Learn” یا “Code” را که معمولاً روی برد الکترونیکی رسیور قرار دارد، پیدا کنید.

پس از فشردن این دکمه، چراغ LED روی رسیور روشن خواهد شد که نشان دهنده آمادگی رسیور برای دریافت کد جدید است. در این مرحله، باید دکمه مورد نظر روی ریموت را فشار دهید. اگر عملیات موفقیت آمیز باشد، چراغ LED روی رسیور چند بار چشمک زده و خاموش می شود. این فرآیند ممکن است برای هر دکمه ریموت جداگانه تکرار شود. در صورت نیاز به ست کردن چندین ریموت، می توانید این مراحل را برای هر ریموت تکرار کنید. توجه داشته باشید که برخی رسیورها محدودیت تعداد ریموت قابل ست شدن دارند.

نحوه کار با ریموت کرکره برقی

برای استفاده از ریموت، ابتدا باید آن را به سمت کرکره نشانه گرفته و دکمه مورد نظر را فشار دهید. دکمه “باز” (معمولاً با علامت فلش رو به بالا) برای بالا بردن کرکره، دکمه “بسته” (با علامت فلش رو به پایین) برای پایین آوردن کرکره، و دکمه “توقف” برای متوقف کردن حرکت کرکره در هر نقطه ای استفاده می شود.

نحوه کار با ریموت کرکره برقی

برخی ریموت های پیشرفته دارای قابلیت های اضافی مانند تنظیم میزان باز شدن کرکره یا برنامه ریزی زمانی هستند. برای استفاده از این قابلیت ها، معمولاً نیاز به فشردن ترکیبی از دکمه ها یا نگه داشتن یک دکمه برای مدت زمان مشخص است. همچنین، توجه داشته باشید که ریموت ها دارای برد مشخصی هستند و برای عملکرد بهتر، بهتر است در محدوده توصیه شده از کرکره استفاده شوند. در صورت کاهش برد ریموت، ممکن است نیاز به تعویض باتری آن باشد

ست كردن ريموت كركره برقي UPS

ابتدا باید اطمینان حاصل کنید که سیستم UPS به درستی نصب و فعال شده است. سپس، مراحل ست کردن ریموت را مطابق با دستورالعمل سازنده انجام دهید. این معمولاً شامل فشردن دکمه “Learn” روی واحد کنترل UPS و سپس فشردن دکمه مورد نظر روی ریموت است. پس از ست شدن موفقیت آمیز، ریموت باید قادر به کنترل کرکره در هر دو حالت اتصال به برق شهری و حالت استفاده از باتری UPS باشد. توجه داشته باشید که در زمان استفاده از UPS، ممکن است سرعت حرکت کرکره کمتر از حالت عادی باشد. همچنین، بررسی منظم وضعیت باتری UPS و شارژ آن برای اطمینان از عملکرد صحیح سیستم در مواقع قطع برق ضروری است.

ست كردن ريموت كركره برقي SDC

ست کردن ریموت کرکره برقی SDC (که مخفف “Self Diagnostic Control” یا کنترل خود عیب یاب است) فرآیندی است که نیاز به دقت و توجه ویژه دارد. سیستم های SDC دارای قابلیت های پیشرفته ای هستند که امکان عیب یابی خودکار و تنظیمات دقیق تر را فراهم می کنند. برای شروع فرآیند ست کردن، ابتدا باید واحد کنترل SDC را در حالت برنامه ریزی قرار دهید. این معمولاً با فشردن و نگه داشتن دکمه خاصی روی واحد کنترل انجام می شود.

ست كردن ريموت كركره برقي SDC

پس از ورود به حالت برنامه ریزی، باید کد یا دنباله خاصی از دکمه ها را روی ریموت فشار دهید. این کد معمولاً در دفترچه راهنمای محصول ذکر شده است. سیستم SDC ممکن است از شما بخواهد چندین بار این عمل را تکرار کنید تا از صحت ارتباط اطمینان حاصل شود. پس از تکمیل فرآیند، سیستم SDC معمولاً یک سیگنال تأیید (مانند چشمک زدن LED یا صدای بیپ) ارسال می کند. توجه داشته باشید که سیستم های SDC اغلب دارای قابلیت های اضافی مانند تشخیص موانع و تنظیم خودکار نیرو هستند که ممکن است نیاز به تنظیمات اضافی داشته باشند.

ویژگی های ریموت کرکره برقی

یک ریموت کرکره برقی باید از ویژگی هایی برخوردار باشد تا بتوان نام یک ریموت مناسب را بر روی آن گذاشت. یکی از مهم ترین این ویژگی ها برد ریموت می باشد. دارا بودن برد موثر به معنای این که قادر باشد تا فاصله حداکثر 100 متری در فضای باز عمل نماید، از ویژگی های یک ریموت می باشد.

از ویژگی های مهم دیگر این است که بر روی ریموت دکمه وجود داشته باشد که معمولا بر روی ریموت ها 4 عدد دکمه وجود داشته که هر یک موظف به انجام عملکردی در کرکره برقی می باشد.

یکی از ویژگی هایی که می تواند در ریموت های کرکره برقی مفید واقع شود، برخورداری از چراغ های ال ای دی می باشد. این چراغ ها در صورتی که باتری ریموت تمام شود روشن شده و به کاربر می گویند که زمان تعویض باتری فرا رسیده است.

توان مصرفی ریموت های کرکره برقی نباید برای موتورهای کمتر از 2000 وات باشد. برای چراغ چشمک زن نیز دارای توان مصرفی حداقل 500 وات باشد.از ویژگی های مفیدی که برخی ریموت ها از آن برخوردار می باشند تایمر است که می تواند کمک بسیاری جهت بسته شدن کرکره برقی به افراد نماید. می توان میزان زمان بندی موجود در ریموت را به دلخواه تغییر داد.

نحوه ست کردن یک ریموت برای 2- 3 یا 4 کرکره چگونه است

گاهی اوقات ممکن است یک پارکینگ یا مغازه دارای چندین دهانه باشد که هر کدام از کرکره برقی های مجزایی برخوردار می باشند. در این صورت آیا هر درب نیاز به یک ریموت دارد؟ در این صورت نیاز است تا هر فرد دارای 2، 3 و 4 ریموت در دست خود باشد که ممکن است دچار سر درگمی شده و یا هر یک از ریموت ها را گم نماید. برای این که در این گونه موارد با مشکلات این چنینی مواجه نشویم نیاز است تا کلیدهای مختلفی که بر روی ریموت قرار دارد را برای هر درب به صورت جداگانه تعریف نماییم.

نحوه ست کردن یک ریموت برای 2- 3 یا 4 کرکره چگونه است

برای انجام این کار در ابتدا باید دیپ سوئیچ 1Ch / 4Ch را بر روی وضعیت 4Ch قرار داد و در صورتی که تعداد 4 درب کرکره ای نصب نموده اید بایستی تمامی مدارهای فرمان بر روی 4Ch قرار بگیرند. پس از آن برای درب اول باید بر روی دکمه LERN فشار داده و به مدت یک ثانیه آن را نگه دارید. زمانی که ریموت را تعریف می کنید باید دکمه A را فشار دهید. برای درب دوم نیز همین کارها باید تکرار شده و در هنگام تعریف ریموت روی دکمه B فشار دهید.

به این ترتیب هر دکمه برای دربی خاص تعریف می شود. به عنوان مثال با زدن دکمه A بر روی ریموت درب اول بالا و پایین رفته و سپس با فشار دادن دکمه B درب دوم باز و بسته شده و به ترتیب درب سوم و چهارم نیز به همین شکل حرکت می کنند.

ست کردن ریموت ها با مدار فرمان

یرای ست کردن ریموت ها با مدار فرمان ابتدا بر روی مدار فرمان یک شاسی فشاری با عنوان LRN وجود دارد و در صورت فشار دادن 1 ثانیه این شاسی، یک LED روشن می شود. در این لحظه با زدن یکی از دکمه های ریموت می توانید ریموت را برای دستگاه تعریف کند. با این روش می توانید 80 عدد ریموت را برای دستگاه تعریف کنید. چنانچه 5 ثانیه کاری انجام ندهید LED اتوماتیک خاموش و از منوی برنامه ریزی خارج می شود.

نحوه حذف ریموت ها

شاسی LRN را به مدت 10 ثانیه نگه دارید. یک LED روشن می شود و پس از گذشت ده ثانیه LED خاموش می شود. اکنون شاسی را رها کنید. همواره در نظر داشته باشید که دستگاه قابلیت حذف تنها یک عدد ریموت را ندارد و در صورت حذف کردن ریموت ها، تمام ریموت ها از حافظه دستگاه حذف خواهند شد.

تنظیم زمان کارکرد موتور

بر روی مدار فرمان یک شاسی وجود دارد به نام Time اگر این شاسی را 1 ثانیه فشار دهید یک LED شروع به چشمک زدن می کند در این لحظه باید یکی از دکمه های Aیا B ریموت را بزنید پس از طی شدن زمان دلخواه دوباره یکی از دکمه های A یا B ریموت را بزنید فاصله اولین بار که دکمه را میزنید تا دئومین بار، زمان ثبت شده برای دستگاه می باشد. همیشه سعی کنید زمان مدار فرمان را 2 ثانیه بیشتر از زمان کارکرد موتور تنظیم کنید.

همان طور که قبلا گفته شد موتورهای کرکره ای دارای 2 لیمیت سوئیچ هستند که یکی برای محدود کردن کرکره در زمان پایین آمادن کاربرد داشت و دیگری در زمان بالا رفتن کرکره اما بری اطمینان بیشتر شما باید زمان کاکرد موتور را از روی مدار فرمان نیز تنظیم کنید چون در غیر این صورت به ازای هر بار فشار دادن دکمه ریموت، موتور به مدت 4 دقیقه برق دار می شود. که این خارج از اصول استاندارد نصب کرکره می باشد.پس برای رفع این مشکل، مدت زمان خروج ولتاژ را، از روی مدار فرمان نیز تنظیم کنید تا اگر زمانی لیمیت سوئیچ های موتور آسیب دید، خود دستگاه، ولتاژ را پس از گذشت زمان تعیین شده قطع کند.

توی انتخاب مسیر تردید داری؟ مشاورین ما، بهترین راهکار رو برای تو دارن!

جهت دریافت مشاوره رایگان شماره موبایل خود را وارد کنید.

"*" indicates required fields

Hidden

این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

gform.initializeOnLoaded( function() {gformInitSpinner( 30, ‘https://fanamoozan.com/wp-content/plugins/gravityforms/images/spinner.svg’, true );jQuery(‘#gform_ajax_frame_30’).on(‘load’,function(){var contents = jQuery(this).contents().find(‘*’).html();var is_postback = contents.indexOf(‘GF_AJAX_POSTBACK’) >= 0;if(!is_postback){return;}var form_content = jQuery(this).contents().find(‘#gform_wrapper_30’);var is_confirmation = jQuery(this).contents().find(‘#gform_confirmation_wrapper_30’).length > 0;var is_redirect = contents.indexOf(‘gformRedirect(){‘) >= 0;var is_form = form_content.length > 0 && ! is_redirect && ! is_confirmation;var mt = parseInt(jQuery(‘html’).css(‘margin-top’), 10) + parseInt(jQuery(‘body’).css(‘margin-top’), 10) + 100;if(is_form){jQuery(‘#gform_wrapper_30’).html(form_content.html());if(form_content.hasClass(‘gform_validation_error’)){jQuery(‘#gform_wrapper_30’).addClass(‘gform_validation_error’);} else {jQuery(‘#gform_wrapper_30’).removeClass(‘gform_validation_error’);}setTimeout( function() { /* delay the scroll by 50 milliseconds to fix a bug in chrome */ jQuery(document).scrollTop(jQuery(‘#gform_wrapper_30’).offset().top – mt); }, 50 );if(window[‘gformInitDatepicker’]) {gformInitDatepicker();}if(window[‘gformInitPriceFields’]) {gformInitPriceFields();}var current_page = jQuery(‘#gform_source_page_number_30’).val();gformInitSpinner( 30, ‘https://fanamoozan.com/wp-content/plugins/gravityforms/images/spinner.svg’, true );jQuery(document).trigger(‘gform_page_loaded’, [30, current_page]);window[‘gf_submitting_30’] = false;}else if(!is_redirect){var confirmation_content = jQuery(this).contents().find(‘.GF_AJAX_POSTBACK’).html();if(!confirmation_content){confirmation_content = contents;}setTimeout(function(){jQuery(‘#gform_wrapper_30’).replaceWith(confirmation_content);jQuery(document).scrollTop(jQuery(‘#gf_30’).offset().top – mt);jQuery(document).trigger(‘gform_confirmation_loaded’, [30]);window[‘gf_submitting_30’] = false;wp.a11y.speak(jQuery(‘#gform_confirmation_message_30’).text());}, 50);}else{jQuery(‘#gform_30’).append(contents);if(window[‘gformRedirect’]) {gformRedirect();}}jQuery(document).trigger(‘gform_post_render’, [30, current_page]);} );} );

person
دریافت مشاوره رایگان

مقاله “ نحوه ست کردن ریموت کرکره برقی ” حاصل تلاش تیم تحریریه دپارتمان برق بود که دوره های آموزش نصب آسانسور و آموزش plc را با ارائه مدرک فنی حرفه ای برگزار میکند.
کامنت بگذارید

امتیاز بدهید

نوشته ست كردن ريموت كركره برقي اولین بار در آموزشگاه فنی و حرفه ای فن آموزان. پدیدار شد.



Source link

دیدگاه خود را بنویسید

تماس فوری