فروشنده یا ارائه دهنده خدمات

معرفی ابزار صافکاری سنتی و pdr

  1. خانه
  2. Uncategorized
  3. جزئیات نویسنده
معرفی ابزار صافکاری سنتی و pdr


اگر در مکانی هستید که آب و هوای غیرقابل پیش بینی گاهی اوقات می تواند تأثیرات متفاوتی بر ظاهر وسیله نقلیه شما داشته باشد، مانند طوفان، تگرگ، بادهای تند و هم چنین رانندگان عصبی همگی پتانسیل آسیب رساندن به خودروی شما را دارند و در نتیجه نیاز به رفع این آسیب ها و فرورفتگی ها در خودروی خود پیدا خواهید کرد.

تقریباً هر وسیله نقلیه ای حداقل چند فرورفتگی و ضربه را دریافت می کند. چند روش مختلف برای ترمیم آسیب های جزئی بدنه وجود دارد که مشتریان می توانند از بین آنها یکی را انتخاب کنند.

PDR که به آن صافکاری بدون رنگ هم گفته می شود، یک روش ماشینی است که گاهی اوقات به عنوان جایگزینی برای ترمیم بدنه سنتی استفاده می شود. این روش به تکنسین این امکان را می دهد تا بدون آسیب رساندن به رنگ، فرورفتگی یا گودی را ترمیم کند. اطلاعات زیر در مورد ابزارهای مورد استفاده در هر دو روش صافکاری سنتی و بدون رنگ یا Pdr، بحث می‌کند.

آموزش صافکاری خودرو

اگر شما به صافکاری خودرو علاقه مند هستید میتوانید در دوره آموزش صافکاری که تحت نظر اساتید شناخته شده از مقدماتی تا پیشرفته و کاملاً عملی و تخصصی در آموزشگاه فن آموزان برگزار میشود شرکت کرده و مدرک فنی حرفه ای آن را دریافت کنید. جهت مشاهده جزئیات و شرایط این دوره روی تصویر بالا کلیک کنید و یا با آموزشگاه تماس حاصل فرمایید.

تماس با فن آموزان

فیلم معرفی ابزار صافکاری سنتی و PDR

تفاوت صافکاری سنتی و PDR

اطلاعات زیر تفاوت بین صافکاری سنتی یا معمولی و PDR را توضیح می دهد.

ترمیم بدنه معمولی یا سنتی شامل استفاده از سنباده برای خرد کردن رنگ، کوبیدن و برگرداندن فلز به حالت اولیه و سپس پر کردن نواحی با بتونه است. سپس متخصص سنباده و اسپری را با پرایمر، پوشش پایه و آخرین لایه رنگ انجام می دهد. این روش ممکن است بیش از چند میلیون هزینه داشته باشد و تکمیل آن بیش از یک هفته طول بکشد.

تفاوت صافکاری سنتی و PDR

صافکاری بدون رنگ یا PDR شامل کار بر روی سطح مخالف پانل است که در آن آسیب رخ داده است. در واقع، فلز به آهستگی کشیده می شود و به جای مناسب بازگردانده می شود. علاوه بر این، ابزاری با نور مستقیم استفاده می شود تا مطمئن شوید که نمای بیرونی صاف است. هزینه تعمیر معمولاً کمتر از روش های سنتی است و معمولاً در کمتر از یک روز قابل انجام است.

ابزار صافکاری سنتی

  • مشتی
  • شاسی کش
  • سنباده
  • لوازم بتونه کاری
  • پولیش

مشتی

زمانی که به دلیل تصادف بر روی بدنه خودروی شما سطوح ناهموار و یا تو رفتگی ایجاد می شود، لازم است که با استفاده از یکسری ابزار آلات به رفع قسمت معیوب بپردازید. یکی از ابزارهای پرکاربرد مشتی می باشد که با استفاده از آن و یکسری لوازم دیگر، می توان با وارد کردن ضربه به بخش آسیب دیده، آن محل را به شکل درست خود برگرداند.

مشتی

شاسی کش

عمل شاسی کشی به برگرداندن شاسی به حالت اولیه گفته می شود. این کار عمدتا با کمک جرثقیل و یا جک انجام می گیرد که به آن ها شاسی کش اطلاق می گردد. در اکثر مواقعی که شدت ضربه حین تصادف بسیار زیاد باشد به گونه ای که ستون های خودرو دچار نقص شده باشند، از این ابزار استفاده می گردد.

سنباده

این وسیله به منظور کمک به تمیز نمودن قسمت های آسیب دیده به کار گرفته می شود و به صورت دستی و برقی در بازار موجود هستند. طی فرآیند صافکاری، در ابتدا بر روی بخش آسیب دیده سنباده کاری انجام گرفته تا برای مرحله رنگ آمیزی آماده شود.

لوازم بتونه کاری

پس از اینکه قسمت های آسیب دیده توسط صافکار تعویض و یا ترمیم شد، نوبت به رنگ آمیزی می رسد، اما فراموش نکنید که قبل از این کار باید به بتونه کاری خودرو بپردازید. در واقع با این کار زیرسازی لازم برای انجام رنگ آمیزی مجدد را فراهم می نمایید.

پولیش

می توان گفت یکی از اصلی ترین مراحل نهایی صافکاری، پولیش کاری می باشد که طی آن به پولیش کردن بخش های صافکاری شده پرداخته می شود تا رنگ جدید همانند روز اول به نظر برسد و رنگ جدید استفاده شده قابل تشخیص نباشد.

پولیش

ابزار و لوازم صافکاری PDR

  • تگرگ کش یا Lifter Hand Tools
  • نیش گیر یا PDR Knock Down Tools
  • نگهدارنده
  • دستگاه صافکاری یا PDR Hot Box
  • میله PDR
  • چسب تفنگی PDR
  • خشک کن رنگ موضعی

تگرگ کش یا Lifter Hand Tools

این وسیله به شما کمک می کند تا با بهره گیری از آن فرو رفتگی ها را بیرون بکشید. در واقع وظیفه تگرگ کش این است که نواحی کج شده ورقه را به سطح مورد انتظار برگرداند تا فرآیند چکش کاری را کاهش دهد. این کار اغلب با کمک گرفتن از چسب های PDR قابل انجام است.

تگرگ کش یا  Lifter Hand Tools

نیش گیر یا PDR Knock Down Tools

برای این کار از دو وسیله می توان استفاده نمود که عبارتند از: چکش نیش گیر (PDR Hammer) و سنبه نیش گیر (Knockdown Pen). برجستگی ها از طریق وارد کردن ضربات به آن ها توسط این ابزار صاف می گردند. دقت کنید که اگر سطح مورد نظر شما وسیع است، این ابزار کاربرد ندارد.

نگهدارنده

قلاب نگهدارنده (Rope Ratchet) و پایه نگهدارنده (Hoop Prop) از جمله ابزارهای مهم برای صافکاری می باشند. با استفاده از این لوازم می توان درب و کاپوت خودرو و … را ثابت و نیز محکم نگه داشت.

دستگاه صافکاری یا PDR Hot Box

با استفاده از قابلیت ویژه این دستگاه که از تکنولوژی گرمایشی و مغناطیسی استفاده می کند می توان سطح مواج بدنه را صاف نمود و این امر زمانی اهمیت پیدا می کند که صافکار بخواهد در مدت زمان کم تعداد خودروی زیادی را صافکاری و ترمیم نماید. در نتیجه دستگاه هات باکس بهترین گزینه برای این موقعیت است. از سوی دیگر، می توان از کانکتورهای این دستگاه به منظور در آوردن شیشه خودرو، مقاوم کردن بدنه خودرو و نیز باز کردن پیچ . مهره های فرسوده و قدیمی استفاده نمود.

میله PDR

میله های PDR عموما در قالب یک پکیج عرضه می شوند و در انواع مختلفی همچون اهرمی، چرخشی و دم ماهی موجود می باشند. هریک از این میله ها برای کاربردهای متفاوتی مورد استفاده واقع می شوند. به عنوان مثال، میله چرخشی برای حرکت دادن به سمت پایین و بالا و حرکت چرخشی و دورانی به کار برده می شود.

میله PDR

میله اهرمی زمانی استفاده می شود که بخواهیم با قسمت های قابل جداسازی همچون کاپوت و سقف کار کنیم. علاوه بر این، میله PDR نوع دم ماهی هنگامی که نمی توان از میله های دیگر به دلیل نبود فضای کافی استفاده نمود، کاربرد دارد.

چسب تفنگی PDR

در صورتی که در هوای سرد به ویژه در زمستان مشغول به کار صافکاری بدون رنگ می شوید لازم است که چسب ها را ذوب نمایید تا مواد به درستی برای روش های بکار برده شما کار کنند. به همین خاطر باید از دستگاه چسب تفنگی برای ذوب کردن و استفاده از چسب بهره برد.

خشک کن رنگ موضعی

دستگاه خشک کن رنگ موضعی از جمله تجهیزات مدرن برای کار صافکاری می باشد که با فناوری مادون قرمز عمل می نماید. با بهره گیری از این دستگاه دیگر نیاز نیست تا مدت زیادی را برای خشک شدن رنگ بدنه منتظر بمانید و در عوض قادر به صافکاری خودروهای بیشتری خواهید بود. فناوری این دستگاه بدین صورت است که از لامپ های مادون قرمز در آن استفاده شده است که باعث خشک شدن سریع رنگ می گردد و از ویژگی های مثبت آن می توان به این نکته اشاره نمود که از آن برای تمامی قسمت های خودرو می توانید استفاده نمایید.

خشک کن رنگ موضعی

در این مقاله سعی کردیم تا کلیه ابزارهای پر کاربرد برای هر دو روش صافکاری سنتی و صافکاری بدون رنگ یا PDR را بررسی نماییم.. البته باید این نکته را یادآور شویم که بسیاری ابزارهای عمومی دیگری نیز وجود دارند که جای دارد از آن ها هم نامی به میان آورده شود. این ابزارها عبارتند از: گاز انبر، انواع پیچ گوشتی ها، انواع چکش ها، فرچه سیمی و غیره. امیدواریم که این نوشته راهنما و مرجع مفیدی برای شما واقع شود.

مطلبی که خواندید حاصل تلاش تیم تحریریه دپارتمان اتومکانیک آموزشگاه فن آموزان بود که شامل دوره های آموزش تعویض روغنی، آموزش جلوبندی سازی خودرو و دیگر حرفه های مرتبط با صنایع چوب از پایه تا پیشرفته میباشد.

کامنت بگذارید

5/5 – (1 امتیاز)

نوشته معرفی ابزار صافکاری سنتی و pdr اولین بار در آموزشگاه فنی و حرفه ای فن آموزان. پدیدار شد.



Source link

دیدگاه خود را بنویسید

تماس فوری