اسباب کشی همیشه زمانبر و خستهکننده است. در واقع جمع کردن و انتقال دادن تمام لوازم یک خانه به خانهای دیگر خستگی مفرط و کلافگی را به دنبال دارد و در بیشتر مواقع باعث استرس میشود.
اما اگر بدانیم چگونه اسباب کشی کنیم؟ و نکات و تجربیات مهم مربوط به حمل اثاثیه منزل را رعایت کنیم دیگر مثل یک کابوس به آن نگاه نمیکنید و دغدغه آن را نخواهید داشت.
- حتما چندین جعبه و لوازم بستهبندی برای موارد اضطراری تهیه کنید.
- هر کدام از کارتنهای بستهبندی شده را در محل جدید در جای مخصوص خودش قرار دهید.
- هرگز تمام لوازم را در خانه جدید به انبار منتقل نکنید. پیدا کردن آنها بعدا برایتان سختتر از جابهجا کردنشان در همان ابتدا خواهد بود.
چگونه اسباب کشی کنیم؟
هرکاری اگر از راه درست و اصولیاش انجام شود علاوهبر اینکه وقتگیر نخواهد بود، راحتتر و بیدردسرتر انجام میشود. درباره اثاث کشی هم اگر شما راه و روشهای آن را بدانید انجام آن برایتان بسیار راحتتر خواهد شد.
در این بخش بررسی میکنیم که چجوری اسباب کشی کنیم که دچار مشکلات و استرس نشویم.
1. لوازم مورد نیاز را تهیه کنید
برای اینکه به لوازمتان آسیبی وارد نشود باید آنها را به نحو درستی بستهبندی کنید. برای اینکار میتوانید کارتنهایی با اندازههای مورد نیازتان را از قبل تهیه کنید.
همچنین لوازمی مانند چسب برای بستن درب کارتن، روزنامه برای لوازم شکستنی، طناب محکم و… نیز حین اسباب کشی مورد نیاز خواهند بود.
محاسبه رایگان هزینه اسباب کشی!
2. لوازم مورد نیاز را در دسترس قرار دهید
موقع اسباب کشی همه چیز بههمریخته و همه جا شلوغ است. برای اینکه سردرگم و کلافه نشوید قسمتی را برای قرار دادن لوازمی شخصی، بهداشتی و ضروری جدا کنید.
3. تا جایی که میتوانید همه چیز را بستهبندی کنید
یکی از نکات کاربردی که میتوان در پاسخ به سوال چگونه اسباب کشي کنيم؟ بیان کرد، بستهبندی تمامی اجناس و وسایل است.
سعی کنید همه چیز را بستهبندی کنید و فراموش نکنید روی هر بسته یا کارتن یادداشت کنید چه لوازمی داخل آن قرار دارد. حمل کردن وسایل بستهبندیشده بسیار آسانتر است و امکان آسیبدیدگی کمتری دارد.
4. وسایل اضافی را با خود حمل نکنید
اگر برای شما هم سوال شده چگونه اسباب کشی کنیم یک نکته بسیار مفید خلوت کردن اطرافمان است. همه ما لوازم زیادی داریم که هیچ وقت از آنها استفاده نمیکنیم و فقط جای ما را اشغال کردهاند. بهترین زمان برای دل کندن از این لوازم موقع اسباب کشی است.
لوازمی که نو و قابلاستفاده هستند را به افرادی که نیاز دارند هدیه کنید و باقی لوازم غیرقابلاستفاده را هم دور بیندازید.
5. وسایلتان را تمیز کنید
یک نکته مهم درباره اینکه چگونه اسباب کشی کنیم تا زیاد سردرگم نشویم این است که تمام لوازمتان را ابتدا تمیز کنید و سپس بستهبندی کنید.
لباسها را کاملا شسته و اتو کنید، ظرفها را تمیز کنید، فرشها را به قالیشویی ببرید و همه چیز را شسته شده و تمیز بستهبندی کنید.
تمیز بودن لوازم باعث میشود باز کردن و جابهجا کردن آنها در خانه جدید برای شما آسانتر و سریعتر باشد.
6. لوازم بزرگ را هم بستهبندی کنید
متاسفانه بسیاری افراد فقط لوازم کوچک را بستهبندی میکنند و در نهایت پس از جابهجایی با پایههای آسیبدیده و شکسته یا یخچال و لباسشویی قر شده روبهرو میشوند.
برای اینکه از وقوع چنین مشکلاتی جلوگیری کنید بهتر است پایههای میز، مبل و صندلیها را با فوم نرم و چسب ببندید و دورتادور مبل و یخچال و… را نیز با سلفون و فوم نرم به خوبی بپوشانید.
7. کشوها را در جای خود ثابت و محکم کنید
لازم نیست تمام کشوها را خالی کنید. کشوهایی مثل کشو دراور و پاتختی را بهخوبی چسب بزنید تا حین جابهجایی باز نشوند و بدون خالی کردن محتویاتش آن را جابهجا کنید.
اثاث کشی و بستهبندی لوازم با تیم کاربلد آچاره
نکات و تجربیات مهم درباره اینکه چگونه اسباب کشی کنیم؟
- از شرکتهای اسباب کشی کمک بگیرید. در حال حاضر شرکتهایی برای جمعآوری و بسته بندی اثاثیه منزل خدمات ارانه میدهند.
- بستهبندی این شرکتها کاملا تخصصی و با لوازم مخصوص انجام میشود تا هیچ آسیبی به لوازم شما وارد نشود و حتی در دورترین مقاصد هم همه چیز را سالم و سلامت تحویل بگیرید.
- همه کارها را برای دقیقه نود نگذارید. شما از حداقل یک ماه قبل میدانید که حدودا چه تاریخی باید اسباب کشی کنید پس سعی کنید با برنامهریزی از ده روز قبل بستهبندی و جمع کردن لوازمتان را شروع کنید.
- از قبل با شرکت باربری و بستهبندی قرارهای لازم را فیکس کنید و شرکت مطمئنی برای باربری انتخاب کنید.
- گلوگیاهان بزرگ را داخل جعبه نگذارید. برای حمل گلدانهای بزرگ هرکدام را خودتان با ماشین شخصی انجام دهید تا آسیبی به آنها وارد نشود.
- اجناس لوکس، باارزش و گرانقیمت خود را مانند طلا و جواهرات، مجسمههای ظریف و عتیقه و… تا حد امکان خودتان با ماشین شخصی جابهجا کنید.
- قبل از انجام مراحل اسبابکشی محل جدید را بهطور کامل تمیز و سمپاشی کنید تا پس از رسیدن وسایل فقط آنها را بچینید.
- حتما مبلغی را برای هزینههای جانبی و هزینه های پنهان اسباب کشی در نظر بگیرید.
- حتما از شرکتهای باربری حرفهای استفاده کنید و دقت کنید در قراردادتان وسایل شما بیمه میشوند یا خیر؟ افراد غیرشرکتی و غیرمعتبر هیچگونه مسئولیتی در قبال آسیبها و خسارتهای احتمالی به اسباب و اثاثیه شما قبول نمیکنند.
جمعبندی
همه ما زمانی که قصد جابهجایی و اثاثکشی داریم، این سوال ذهنمان را مشغول میکند که چگونه اسباب کشی کنیم که به مشکل برنخوریم و هزینه کمتری صرف کنیم. ما در این مطلب تلاش کردیم بر اساس ایدههای افرادی که تجربه بیشتری در این زمینه دارند، نکات کلیدی و کاربردی ارائه کنیم. شما هم میتوانید با یک برنامهریزی صحیح و رعایت نکات گفتهشده یک اسباب کشی بیدردسر و آسان را تجربه کنید.
سوالات متداول
اگر حین اثاث کشی خسارتی به لوازم وارد شود چه کسی پاسخگو است؟
اگر شرکت باربری و بستهبندی شما معتبر باشد خسارات وارده عمدی، قابل پیگیری و وصول است؛ اما اگر از شرکتها و افراد نامعتبر و بدون قرارداد استفاده کنید خودتان باید خسارت واردشده را جبران کنید.
چه روزی برای اسباب کشی بهتر است؟
در شهرهای بزرگی مثل تهران شما باید همیشه ترافیک را در نظر بگیرید. به همین دلیل ظهر روزهای تعطیل معمولا بهترین زمان برای جابهجایی است.
چه خودرویی برای باربری مناسبتر است؟
ماشین باربری را باید با توجه به حجم اثاثیه خود سفارش دهید. در این زمینه میتوانید از شرکتهای باربری مشاوره بگیرید.
نوشته چگونه اسباب کشی کنیم که سخت نباشد؟! اولین بار در مجله وبسایت آچاره. پدیدار شد.
دیدگاه خود را بنویسید