فروشنده یا ارائه دهنده خدمات

12 مدل از انواع سینک ظرفشویی جدید + عکس

  1. خانه
  2. Uncategorized
  3. جزئیات نویسنده
12 مدل از انواع سینک ظرفشویی جدید + عکس


در طراحی نوین دکوراسیون داخلی، آشپزخانه دیگر یک مکان طردشده در خانه نیست که فقط محلی برای پخت و پز باشد. امروزه آشپزخانه در نقطه کانونی خانه قرار دارد و تلاش می‌شود لوازم به کار رفته در آن، با دکوراسیون خانه و آشپزخانه تناسب داشته باشد. ازاین‌رو استفاده از انواع سینک ظرفشویی، انتخاب سبک‌ کابینت و حتی رنگ‌آمیزی درب و پنجره و کاشی‌کاری آن هم از اهمیت زیادی برخوردار است.

در این مطلب قصد داریم انواع سینک ظرفشویی، مزایا و کاربری هریک را موردبررسی قرار دهیم تا اگر قصد بازسازی منزل و آشپزخانه خود را دارید، اطلاعات جامعی در حصوص این وسیله ضروری و خرید آن در اختیار داشته باشید.

نکات کلیدی

  • سینک‌های تک لنگه برای آشپزخانه کوچک با فضای محدود بهتر هستند.
  • در سینک‌های روکار، احتمال کثیفی و باقی‌ماندن غذا روی لبه‌ها وجود دارد.
  • سینک‌های استیل گزینه‌ای مقرون‌به‌‍صرفه برای آشپزخانه خانگی هستند.
  • سینک‌های سفالی دوام بیشتری نسبت به سینک‌های چدنی دارند.
  • با محبوبیت بیشتر جزیره‌های آشپزخانه، سینک‌های جزیره‌ای هم طرفداران بیشتری پیدا کرده‌اند.

معرفی انواع سینک ظرفشویی

اگر سری به بازار فروش تجهیزات آشپزخانه بزنید، با انواع سینک ظرفشویی در ابعاد، رنگ و طرح‌های گوناگون روبه‌رو خواهید شد. شاید در نگاه اول، نظر شما به سینک‌های زیبایی جلب شود که بسیار براق و شیک هستند؛ اما توصیه می‌کنیم عجله نکنید!

بهتر است ابتدا با نحوه کاربری و مزایا و معایب هریک آشنا شوید و با توجه به بودجه و موقعیت و دکوراسیون آشپزخانه خود، مناسب‌ترین گزینه را انتخاب کنید.

در این بخش 12 طرح پرکاربرد سینک ظرفشویی را معرفی می‌کنیم و برای آشنایی بیشتر شما، ویژگی‌های هریک را ارزیابی خواهیم کرد.

محاسبه رایگان هزینه بازسازی و دکوراسیون ساختمان !

1. سینک ظرفشویی تک لنگه

سینک‌های تک لگنه دارای یک لگن بزرگ بدون جداکننده هستند و برای آشپزخانه‌های کوچک با فضای پیشخوان محدود، انتخابی عالی به شمار می‌آیند. این سینک‌ها تمیز کردن ظروف بزرگ را آسان‌تر می‌کنند؛ چراکه می‌توانید قابلمه‌ها و تابه‌ها را به صورت تخت در کف سینک قرار دهید و نگران پاشیدن مواد غذایی روی پیشخوان نباشید.

البته سینک‌های تک لگنه برای انجام چند کار همزمان، مانند تمیز کردن و آشپزی در یک زمان، مناسب نیستند؛ بنابراین، استفاده از آن‌ها برای خانه‌های کوچک‌تر یا افراد مجرد توصیه می‌شود.

Types of sinks

2. سینک ظرفشویی دو لنگه

سینک‌های دو لگنه می‌توانند هم از نظر عملکرد و هم از نظر زیبایی ظاهری ایده‌آل باشند. این سینک‌ها دارای یک جداکننده هستند تا بتوانید یک طرف سینک را برای شستن ظروف و طرف دیگر را برای آبکشی، خشک کردن یا آماده‌سازی غذا در نظر بگیرید.

این سینک‌ها زمانی‌که ماشین‌های ظرفشویی هنوز رایج نشده بودند، بسیار پرطرفدار بودند؛ البته این طراحی کلاسیک همچنان از مد نیفتاده است. سینک‌های دو لگنه در اندازه‌ها، رنگ‌ها و طرح‌های متنوعی عرضه می‌شوند و به همین دلیل، به راحتی با قابلیت تطبیق‌پذیری با هر سبک دکوراسیونی را دارند.

Types of sinks

3. سینک ظرفشویی با تقسیم‌کننده کم

سینک ظرفشویی با تقسیم‌کننده کوتاه، دارای یک جداکننده وسط با ارتفاع کم است که تنها تا نیمه لگن بالا می‌آید. این ویژگی فضایی را برای شستن ظروف بزرگ‌تر که در سینک‌های دو لگنه یا تک لگنه جای نمی‌گیرند، فراهم می‌کند.

همچنان امکان شستشو و آبکشی در لگن‌های جداگانه را می‌دهد. این نوع سینک را می‌توان به‌عنوان یکی از انواع سينک ظرفشويي برای آشپزخانه خودتان در نظر بگیرید.

Types of sinks

4. سینک ظرفشویی روکار

طبق دستورالعمل نحوه نصب سینک روکار این سینک روی پیشخوان قرار می‌گیرد و باعث ایجاد لبه‌ای برجسته دور سینک می‌شود. این نوع سینک گزینه‌ای بسیار مناسب است؛ چراکه نصب آسانی دارد و از استحکام بیشتری برخوردار است.

به این معنی که تقریبا از هر متریالی، بدون توجه به وزن آن، می‌توانید استفاده کنید. البته نکته‌ای که باید در نظر گرفت این است که احتمالا کثیفی و باقی‌مانده غذا روی لبه گیر کند و تمیز کردن را دشوارتر کند.

Types of sinks

بازسازی خانه
بازسازی خانه

5. سینک زیرسطحی

سینک زیرسطحی یکی از انواع سینک ظرفشویی است. همان‌طور که از اسمش پیداست، سینک به‌صورت مستقیم زیر پیشخوان نصب می‌شود و ظاهری یکدست و بدون درز بین پیشخوان و سینک ایجاد می‌کند.

این نوع سینک با اکثر چیدمان‌های آشپزخانه سازگار است. سینک‌های زیرسطحی نه‌تنها ظاهری شیک دارند؛ بلکه برق انداختن سینک ظرفشویی زیر سطحی را هم آسان می‌کنند؛ چراکه بدون گیر کردن به لبه، می‌توان به راحتی اشغال‌ها را مستقیما داخل سینک هل داد.

Types of sinks

6. سینک ظرفشویی استیل

سینک‌های ظرفشویی استیل سبک و آسان برای نصب هستند و آن‌ها را به انتخابی کاربردی و محبوب تبدیل می‌کنند. این سینک‌ها در انواع مختلفی از جمله زیرکار و روکار عرضه می‌شوند.

انواع سینک ظرفشویی استیل معمولا گران‌تر از سینک‌های چینی هستند: اما در مقایسه با سایر متریال‌های باکیفیت مانند گرانیت، گزینه مقرون به‌صرفه‌تر هستند.

Types of sinks

7. سینک ظرفشویی چدنی

سینک‌های چدنی با لعابی از جنس چینی پوشیده شده‌اند که به آن‌ها پوششی سفید و براق می‌بخشد. این ویژگی برای بسیاری از صاحب‌خانه‌هایی که به دنبال سینکی برای تکمیل آشپزخانه به سبک قدیمی، روستایی یا سنتی خود هستند، جذاب است.

Types of sinks

8. سینک ظرفشویی سفالی

سینک‌های سفالی از ترکیب خاک رس و لعاب در دماهای بسیار بالا ساخته می‌شوند. سینک‌های سفالی تقریبا شبیه سینک‌های چدنی هستند؛ اما دوام بیشتری دارند.

بر خلاف سینک‌های چدنی، سینک‌های سفالی لب‌پر نمی‌شوند، روی آن‌ها خط‌وخش نمی‌افتد. همچنین برخلاف سینک چدنی می‌توانید از پاک‌کننده‌های سایشی برای تمیز کردن آن‌ها استفاده کنید.

Types of sinks

9. سینک گرانیتی

سینک‌های گرانیتی با چسباندن گرانیت خردشده به همراه رزین پرکننده ساخته می‌شوند. این نوع سینک فوق‌العاده بادوام، مقاوم در برابر لکه است و جلوه‌ای مدرن و پیشرفته به هر آشپزخانه‌ای می‌بخشد.

در صورت انتخاب انواع سینک ظرفشویی گرانیتی، حتما به وزن بیشتر آن نسبت به سینک‌های استیل ضد زنگ توجه کنید. بنابراین، برای تحمل وزن اضافی سینک، بهتر است به فکر اضافه کردن تکیه‌گاه باشید. همچنین به دلیل تراکم بالای این متریال، این نوع سینک خاصیت جذب صدا را دارد.

برای کسب اطلاعات بیشتر پیشنهاد می‌کنیم مقاله معایب سینک گرانیتی را مطالعه کنید.

Types of sinks

10. سینک ظرفشویی مزرعه

سینک مزرعه تا جلوتر از لبه‌ پیشخوان شما ادامه دارد. این نوع سینک معمولا در آشپزخانه‌های سنتی یا روستایی به سبک خانه مزرعه استفاده می‌شود و می‌تواند با یک یا دو لگن طراحی شود. سینک‌های به سبک خانه مزرعه لگن عمیقی دارند که برای خانواده‌های پرجمعیت، قابلمه‌ها و تابه‌های بزرگ و تمیزکاری آسان مناسب هستند.

قیمت این سینک‌ها ممکن است کمی گران باشد و نصب‌شان دشوارتر است؛ چراکه باید قسمت بزرگی از پیشخوان را برای جایگذاری آن‌ها برش دهید.

Types of sinks

ثبت درخواست بازسازی خانه

11. سینک گوشه‌ای

سینک‌های گوشه‌ای، سینک‌های دو لگنه‌ای هستند که در گوشه کانتر شما نصب می‌شوند. دو لگن این سینک به شکل ضربدر نسبت به هم قرار گرفته‌اند. این یک طراحی نسبتا خاص است که می‌تواند در صورت تمایل به حداکثر رساندن فضای پیشخوان شما مفید باشد.

سینک‌های گوشه‌ای گران است. ازآنجایی‌که اکثر کابینت‌ها در گوشه‌ها دارای درز هستند، برش‌های سفارشی در کابینت باعث افزایش کل هزینه نصب این نوع سینک می‌شود.

Types of sinks

12. سینک ظرفشویی جزیره‎ای

با محبوبیت روزافزون جزیره‌های آشپزخانه، سینک‌های جزیره‌ای هم طرفداران بیشتری پیدا کرده‌اند. این سینک‌ها باتوجه‌به نیاز شما می‌توانند به‌عنوان سینک اصلی یا سینک آماده‌سازی جهت شستن و خرد کردن مواد اولیه، مورد استفاده قرار گیرند.

این سینک‌ها روی جزیره‌هایی از جنس چوب، گرانیت یا استیل ضدزنگ زیبا به نظر می‌رسند. اگر به فکر افزودن سینک به جزیره آشپزخانه خود هستید، حتما هزینه‌های اضافی لوله‌کشی به جزیره آشپزخانه خود را در نظر بگیرید.

Types of sinks

جمع‌بندی

سینک ظرفشویی از جمله مهمترین تجهیزات آشپزخانه است که با‌توجه‌به تنوع مدل و جنس، انتخاب آن می‌تواند چالش برانگیز باشد. در این مقاله به بررسی انواع سینک ظرفشویی بر اساس جنس و سبک پرداختیم. اگر تصمیم نهایی خودتان را برای بازسازی خانه گرفته‌اید، بهتر است قبل از هرچیز، تجهیزات موردنیاز را بررسی و قیمت آن‌ها را برآورد کنید.

 سوالات متداول

آیا سینک‌های استیل ضدزنگ از مد افتاده‌اند؟

مثل آشپزخانه‌های تمام سفید، سینک‌های استیل همیشه پرطرفدار هستند. البته جایگزین‌های خلاقانه‌ای مانند سینک‌های گرانیتی و سینک‌های سفالی اخیرا توجه بیشتری را به خود جلب کرده‌اند.

محبوب‌ترین نوع سینک ظرفشویی کدام است؟

سینک‌های ظرفشویی استیل ضدزنگ محبوب‌ترین نوع سینک هستند.

گران‌ترین نوع سینک ظرفشویی کدام است؟

در این لیست سینک‌های چدنی قیمت بالاتری از بقیه سینک‌ها دارد.

به این پست امتیاز دهید

نوشته 12 مدل از انواع سینک ظرفشویی جدید + عکس اولین بار در مجله وبسایت آچاره. پدیدار شد.



Source link

دیدگاه خود را بنویسید

تماس فوری