
جهت تعمیرات انواع مشکلات به وجود آمده در یخچال ها باز کردن قطعات و مونتاژ دوباره آنها یکی از مهمترین اقدامات قبل از انجام کار و بعد از اتمام کار است که حساسیت زیادی دارد. در این مقاله به صورت عملی روش باز کردن درب یخچال و فریزر ساید و مونتاژ مجدد آن را به شما آموزش خواهیم داد. همچنین نکات کلیدی برای راحت تر انجام دادن این کار را هم در اختیار شما خواهیم گذاشت.
آموزش تعمیرات یخچال فریزر یکی از بخش های دوره های تخصصی آموزش تعمیرات لوازم خانگی است که در آموزشگاه فن آموزان زیر نظر سازمان فنی و حرفه ای کشور برگزار میشود. جهت دریافت اطلاعات بیشتر روی تصویر بالا کلیک کنید و یا با آموزشگاه تماس حاصل فرمایید.
ویدویو آموزش باز و بست (مونتاژ) درب یخچال ساید
باز کردن درب فریزر
در ابتدا درب قسمت فریزر را باز می کنیم. در قسمت بالای در، یک قاب پلاستیکی با پیچ تعبیه شده است که ابتدا باید این پیچ را با استفاده از پیچ گوشتی باز کنیم تا بتوانیم لولای در را جدا کنیم.
پس از باز کردن پیچ، قاب پلاستیکی را بر میداریم و سوکت های روی درب دستگاه را مشاهده می کنیم که با استفاده از ضامن های فشاری که بر روی آن ها قرار گرفته است، به یکدیگر متصل شده اند.
نکته مهم: حتما قبل از جدا کردن سوکت ها از یکدیگر از آن ها یک عکس بگیرید تا در زمان بستن در با توجه به عکس، سوکت ها را به هم متصل کنید و دچار اشتباه نشوید.
این سوکت ها را از یکدیگر جدا می کنیم و سیم ارت دستگاه که سبز رنگ است را مشاهده می کنیم که با استفاده از یک پیچ بر روی لولای در نصب شده است. در این مرحله سیم ارت را هم جدا می کنیم.
باز کردن قاب زیر در یخچال ساید
اکنون به سراغ قسمت پایین درب یخچال می رویم. ابتدا پیچ های قرار گرفته بر روی قاب پلاستیکی قرار گرفته در پایین یخچال و فریزر را باز می کنیم و آن را جدا می کنیم.
در زیر درب یخچال، یک شلنگ وارد درب دستگاه شده است که توسط یک فیتینگ پلاستیکی به هم متصل شده اند. قبل از جدا کردن درب فریزر، فیتینگ را از روی شلنگ جدا می کنیم تا در زمان جدا کردن درب، شلنگ ما دچار پارگی یا له شدگی نشود.
دقت داشته باشید برای جدا کردن فیتینگ ها، لبه فیتینگ را به سمت داخل فشار می دهیم که شلنگ به راحتی جدا می شود. فیتینگ سمت مخالف آن را هم به همین صورت جدا می کنیم.
مجدد به سراغ ادامه باز کردن در فریزر از سمت بالا می رویم. در این مرحله باید لولای بالای درب فریزر را باز کنیم. همانطور که در تصویر می بینید تعدادی پیچ بر روی لولای در نصب شده است که معمولا با استفاده از آچار 10 قابل باز کردن هستند. البته ممکن است که در برندهای مختلف، سایزهای دیگری از پیچ ها نیز به کار رفته باشند. بنابراین شما همیشه باید ابزارهای لازم را همراه با خود داشته باشید.
نکته مهم : توجه کنید که برای باز کردن پیچ آخر، مانند تصویر دست خود را بر روی درب فریزر قرار دهید و همزمان آن پیچ را باز کنید. علت این کار آن است که بعد از باز شدن پیچ آخر، درب دستگاه به صورت ناگهانی جدا نشود و نیفتد.
سپس همانطور که در تصویر می بینید، لولای درب را از سیم پیجی جدا می کنیم.
برای جدا کردن درب فریزر، پای خود را به صورت تکیه گاه در قسمت زیر در قرار می دهیم و درب دستگاه را به سمت بالا می کشیم. قرار دادن پا در زیر در باعث می شود که شلنگ قرار گرفته در زیر درب دچار آسیب دیدگی نشود.
نکته مهم: قبل از هر کاری سعی کنید در قسمت پایین و روی لولای درب از مقداری گریس برای روان باز شدن در یخچال و آسیب ندیدن آن استفاده کنید.
بستن درب فریزر
شلنگ گوشه پایین درب دستگاه را از قسمت وسط لولای در عبور می دهیم و در را در سر جای خود قرار می دهیم.
سیم کشی را در داخل لولای در قرار می دهیم و آن را سر جای خود نصب می کنیم. در مرحله بعدی پیچ ها را سر جای خود قرار می دهیم و کمی با دست آن ها را سفت می کنیم و سپس از آچار کمک گرفته و هر سه پیچ را به صورت همزمان کاملا سفت می کنیم.
سپس سوکت ها را به یکدیگر وصل می کنیم، سیم ارت را سر جای خود قرار می دهیم و با پیچ گوشتی سفت می کنیم و قاب روی لولای درب را هم می بندیم و پیچ می کنیم.
نکته مهم: در هنگام بستن قاب روی درب مراقب باشید تمامی سیم ها کاملا داخل قاب جا گرفته باشند و مقداری از آن ها بیرون نباشد تا دچار له شدگی نشوند.
باز کردن درب یخچال
باز کردن درب یخچال هم مشابه با باز کردن درب فریزر است. همانطور که گفته شد قاب بالای لولای در یخچال را باز می کنیم، سوکت را جدا می کنیم، پیچ سیم ارت را باز کرده و در نهایت سه عدد پیچ قرار گرفته بر روی درب یخچال را با آچار باز می کنیم تا بتوانیم درب یخچال را جدا کنیم.
فراموش نکنید که برای باز کردن پیچ آخر، درب یخچال را نگه دارید.
در یخچال را باز می کنیم و با اهرم کردن پا زیر درب، آن را به بالا می کشیم و جدا می کنیم.
بستن درب یخچال
همانطور که در یکی از نکات قبل به شما یادآوری شد، حتما قسمت لولای پایین درب یخچال را گریس می زنیم و بعد آن در را سر جای خود قرار می دهیم. سپس سیم کشی را داخل لولا قرار داده، پیچ های آن را بسته و همزمان با هم سفت می کنیم.
اکنون سوکت را سر جای خود قرار می دهیم و سیم ارت هم روی بدنه بسته می شود و در نهایت پیچ قاب پلاستیکی را هم در جای خود می بندیم.
بستن قاب زیر درب یخچال ساید
در نهایت باید فیتینگ شلنگ زیر در دستگاه را ببندیم و قاب را در سر جای خود قرار دهیم. دقت داشته باشید برای بستن فیتینگ، فیتینگ را بر روی شلنگ قرار می دهیم و آن را به سمت داخل فشار می دهیم. با این کار حدود نیم سانت از شلنگ داخل فیتینگ قرار می گیرد و فیتینگ قفل می شود. سمت مخالف را به همین صورت می بندیم. حتما آن را تست کنید تا از محکم شدن آن مطمئن شوید.
در آخر هم قاب قسمت جلوی پایه های یخچال را نصب می کنیم و با پیچ گوشتی، پیچ های آن را می بندیم و هر دو درب یخچال را می بندیم.
ویدیو و مقاله “ نحوه باز و بست و مونتاژ درب یخچال ساید ” حاصل تلاش تیم تحریریه مجله فن آموزان بود. آموزشگاه فن آموزان برگزار کننده دوره های آموزشی رشته های برق و الکترونیک و تعمیرات از جمله آموزش تعمیرات لپ تاپ ، آموزش plc ، آموزش برق ساختمان ، آموزش تعمیرات برد و بیش از 200 دوره آموزشی در رشته های مرتبط با خودرو، دوره های مالی و اداری، دوره های صنایع چوب، صنایع غذایی، صنایع فلز و … با ارائه مدرک فنی و حرفه ای و ویژه ورود به بازار کار میباشد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر از طریق فرم زیر اقدام نمایید.
برای شروع یادگیری تردید داری؟ مشاورین ما، بهترین راهکار رو برای تو دارن!جهت دریافت مشاوره رایگان شماره موبایل خود را وارد کنید.
var gform;gform||(document.addEventListener(“gform_main_scripts_loaded”,function(){gform.scriptsLoaded=!0}),window.addEventListener(“DOMContentLoaded”,function(){gform.domLoaded=!0}),gform={domLoaded:!1,scriptsLoaded:!1,initializeOnLoaded:function(o){gform.domLoaded&&gform.scriptsLoaded?o():!gform.domLoaded&&gform.scriptsLoaded?window.addEventListener(“DOMContentLoaded”,o):document.addEventListener(“gform_main_scripts_loaded”,o)},hooks:{action:{},filter:{}},addAction:function(o,n,r,t){gform.addHook(“action”,o,n,r,t)},addFilter:function(o,n,r,t){gform.addHook(“filter”,o,n,r,t)},doAction:function(o){gform.doHook(“action”,o,arguments)},applyFilters:function(o){return gform.doHook(“filter”,o,arguments)},removeAction:function(o,n){gform.removeHook(“action”,o,n)},removeFilter:function(o,n,r){gform.removeHook(“filter”,o,n,r)},addHook:function(o,n,r,t,i){null==gform.hooks[o][n]&&(gform.hooks[o][n]=[]);var e=gform.hooks[o][n];null==i&&(i=n+”_”+e.length),gform.hooks[o][n].push({tag:i,callable:r,priority:t=null==t?10:t})},doHook:function(n,o,r){var t;if(r=Array.prototype.slice.call(r,1),null!=gform.hooks[n][o]&&((o=gform.hooks[n][o]).sort(function(o,n){return o.priority-n.priority}),o.forEach(function(o){“function”!=typeof(t=o.callable)&&(t=window[t]),”action”==n?t.apply(null,r):r[0]=t.apply(null,r)})),”filter”==n)return r[0]},removeHook:function(o,n,t,i){var r;null!=gform.hooks[o][n]&&(r=(r=gform.hooks[o][n]).filter(function(o,n,r){return!!(null!=i&&i!=o.tag||null!=t&&t!=o.priority)}),gform.hooks[o][n]=r)}});
"*" فیلدهای الزامی را نشان می دهد
Hiddenاین فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .gform.initializeOnLoaded( function() {gformInitSpinner( 30, ‘https://fanamoozan.com/wp-content/plugins/gravityforms/images/spinner.svg’, true );jQuery(‘#gform_ajax_frame_30’).on(‘load’,function(){var contents = jQuery(this).contents().find(‘*’).html();var is_postback = contents.indexOf(‘GF_AJAX_POSTBACK’) >= 0;if(!is_postback){return;}var form_content = jQuery(this).contents().find(‘#gform_wrapper_30’);var is_confirmation = jQuery(this).contents().find(‘#gform_confirmation_wrapper_30’).length > 0;var is_redirect = contents.indexOf(‘gformRedirect(){‘) >= 0;var is_form = form_content.length > 0 && ! is_redirect && ! is_confirmation;var mt = parseInt(jQuery(‘html’).css(‘margin-top’), 10) + parseInt(jQuery(‘body’).css(‘margin-top’), 10) + 100;if(is_form){jQuery(‘#gform_wrapper_30’).html(form_content.html());if(form_content.hasClass(‘gform_validation_error’)){jQuery(‘#gform_wrapper_30’).addClass(‘gform_validation_error’);} else {jQuery(‘#gform_wrapper_30’).removeClass(‘gform_validation_error’);}setTimeout( function() { /* delay the scroll by 50 milliseconds to fix a bug in chrome */ jQuery(document).scrollTop(jQuery(‘#gform_wrapper_30’).offset().top – mt); }, 50 );if(window[‘gformInitDatepicker’]) {gformInitDatepicker();}if(window[‘gformInitPriceFields’]) {gformInitPriceFields();}var current_page = jQuery(‘#gform_source_page_number_30’).val();gformInitSpinner( 30, ‘https://fanamoozan.com/wp-content/plugins/gravityforms/images/spinner.svg’, true );jQuery(document).trigger(‘gform_page_loaded’, [30, current_page]);window[‘gf_submitting_30’] = false;}else if(!is_redirect){var confirmation_content = jQuery(this).contents().find(‘.GF_AJAX_POSTBACK’).html();if(!confirmation_content){confirmation_content = contents;}jQuery(‘#gform_wrapper_30’).replaceWith(confirmation_content);jQuery(document).scrollTop(jQuery(‘#gf_30’).offset().top – mt);jQuery(document).trigger(‘gform_confirmation_loaded’, [30]);window[‘gf_submitting_30’] = false;wp.a11y.speak(jQuery(‘#gform_confirmation_message_30’).text());}else{jQuery(‘#gform_30’).append(contents);if(window[‘gformRedirect’]) {gformRedirect();}}jQuery(document).trigger(“gform_pre_post_render”, [{ formId: “30”, currentPage: “current_page”, abort: function() { this.preventDefault(); } }]); if (event && event.defaultPrevented) { return; } const gformWrapperDiv = document.getElementById( “gform_wrapper_30” ); if ( gformWrapperDiv ) { const visibilitySpan = document.createElement( “span” ); visibilitySpan.id = “gform_visibility_test_30”; gformWrapperDiv.insertAdjacentElement( “afterend”, visibilitySpan ); } const visibilityTestDiv = document.getElementById( “gform_visibility_test_30” ); let postRenderFired = false; function triggerPostRender() { if ( postRenderFired ) { return; } postRenderFired = true; jQuery( document ).trigger( ‘gform_post_render’, [30, current_page] ); gform.utils.trigger( { event: ‘gform/postRender’, native: false, data: { formId: 30, currentPage: current_page } } ); if ( visibilityTestDiv ) { visibilityTestDiv.parentNode.removeChild( visibilityTestDiv ); } } function debounce( func, wait, immediate ) { var timeout; return function() { var context = this, args = arguments; var later = function() { timeout = null; if ( !immediate ) func.apply( context, args ); }; var callNow = immediate && !timeout; clearTimeout( timeout ); timeout = setTimeout( later, wait ); if ( callNow ) func.apply( context, args ); }; } const debouncedTriggerPostRender = debounce( function() { triggerPostRender(); }, 200 ); if ( visibilityTestDiv && visibilityTestDiv.offsetParent === null ) { const observer = new MutationObserver( ( mutations ) => { mutations.forEach( ( mutation ) => { if ( mutation.type === ‘attributes’ && visibilityTestDiv.offsetParent !== null ) { debouncedTriggerPostRender(); observer.disconnect(); } }); }); observer.observe( document.body, { attributes: true, childList: false, subtree: true, attributeFilter: [ ‘style’, ‘class’ ], }); } else { triggerPostRender(); } } );} );
دریافت مشاوره رایگان
نوشته آموزش اصول باز و بست درب یخچال ساید + ویدیو اولین بار در آموزشگاه فنی و حرفه ای فن آموزان. پدیدار شد.
دیدگاه خود را بنویسید