فروشنده یا ارائه دهنده خدمات

آشنایی با انواع خطاهای اکسل

  1. خانه
  2. Uncategorized
  3. جزئیات نویسنده
آشنایی با انواع خطاهای اکسل


خطاهایی که در هنگام کار کردن با نرم افزار اکسل نمایش داده می شوند، تعداد محدودی دارند و در بسیاری از مواقع کاربران علت بروز این خطا ها را نمی دانند. شما با اطلاع داشتن از نوع خطایی که به شما نمایش داده می شود، بسیار سریع تر می توانید به اشتباهات خود در هنگام کار کردن با اکسل پی ببرید و در نتیجه مستقیما به سراغ همان ایراد رفته و آن را در کم ترین زمان ممکن برطرف کنید. عموما عنوان خطا هایی که در اکسل نمایش داده می شوند یکی از موارد زیر هستند.

توجه داشته باشید تمامی خطاها در اکسل و بررسی آنها و نحوه رفع آنها در بخش آموزش Excel از دوره آموزش icdl به صورت صفر تا صد آموزش داده میشود.

انواع خطاها در اکسل :

  • خطای #VALUE!
  • خطای #REF!
  • خطای #DIV/0!
  • خطای #NAME?
  • خطای #NULL!
  • خطای #N/A
  • شبه خطای ########

خطای #VALUE!

اولین خطایی که به بررسی آن می پردازیم، خطای #VALUE! در اکسل است. این خطا یکی از شایع ترین نوع های خطا در نرم افزار اکسل است. این خطا زمانی اتفاق می افتد که شما یک مقدار متنی را با یک عدد جمع کرده باشید. به عنوان مثال شما بخواهید کلمه علی را با عدد 3 جمع کنید. همانطور که مشخص است این کار عملا غیرممکن است بنابراین اکسل به شما خطای #VALUE! را نشان می دهد. به عنوان مثالی دیگر اگر شما دستور زیر را در یک سلول اکسل وارد نمایید، خطای نمایش داده شده، خطای #VALUE! است.

=”A”+1

خطای #VALUE!

خطای #REF!

خطای دیگر، خطای #REF! در اکسل است. این خطا زمان اتفاق می افتد که مرجع یک سلول حذف شده یا انتقال پیدا کرده باشد. به عنوان مثال در این فایل اکسل، اگر در یک سلول از آن دستور =c2+d2 را وارد کنید، به این دلیل که در سلول c2 مقدار عددی 15 و در سلول d3 مقدار عددی 18 قرار دارد، با فشار دادن دکمه اینتر عدد 33 به شما نمایش داده می شود.

اما اگر عدد 15 را از داخل سلول حذف کنید و دوباره دستور =c2+d2 را وارد کنید، یا مقدار 18 را نشان داده و یا خطا نشان می دهد. همچنین اگر بر روی سلول c2 کلیک راست کنید و آن سطر را کلا پاک کنید، مقدار خاصی وجود ندارد که بخواهد نمایش داده شود؛ بنابراین با خطای #REF! مواجه می شوید.

خطای #REF!

در نتیجه اگر شما بر فرض مثال این دستور را وارد کنید:

=A1+B1

خطای نمایش داده شده به این صورت است:

=A1+#REF!

خطای #DIV/0!

این خطا به این معنی است که اکسل نمی تواند جواب تقسیم یک عدد بر صفر را به شما نمایش بدهد. به دلیل اینکه جواب تقسیم هر عددی بر صفر بی نهایت می شود و علامت بی نهایت در اکسل تعریف نشده است، خطای #DIV/0! را نشان می دهد که به این معنی است که اکسل نمی تواند مقدار بی نهایت را برای شما چاپ کند. بنابراین تقسیم عدد بر صفر را در داخل نرم افزار اکسل انجام ندهید.

خطای #DIV/0!

خطای #NAME?

خطای بعدی، خطای #NAME? است. این خطا زمانی رخ می دهد که اکسل محدوده نامی را پیدا نمی کند. برای مثال شما در یک سلول اکسل بنویسید که دو کلمه علی و حسن با یکدیگر جمع شود و تعداد کاراکترهای مجموع آن ها نشان داده شود. مثلا تعداد مجموع آن ها 6 کاراکتر می شود اما شما قبل از نوشتن این دستور کلمه حسن را پاک کرده اید، در این زمان این خطا نشان داده می شود و معنی آن این است که اکسل قصد جمع کردن این دو کلمه را دارد اما کلمه دوم آن را پیدا نمی کند و بنابراین توانایی جمع کردن آن ها را ندارد.

خطای #NAME?

خطای #NULL!

بروز این خطا به این معنی است که زمانی که اکسل می خواهد دو محدوده را با یکدیگر جمع کند، این دو محدوده هیچ طلاقی با یکدیگر نداشته باشند. یعنی در اکسل اصلا نمی توان عملیاتی را بر روی تعدادی سلول که در شیت های مختلفی قرار دارند انجام داد. به عنوان نمونه در اینجا یک شیت جدید ساخته شده است. اگر این دستور به اکسل داده شود که سلول c2 در شیت اول را با سلول d2 در شیت دوم جمع کند، این خطا نشان داده می شود که به این معنی است که این دو سلول در دو شیت مجزا قرار دارند و اکسل توانایی جمع کردن آن ها را ندارد.

خطای #NULL!

خطای #N/A

نشان دادن این خطا یعنی فرمولی که نوشته اید، اشتباه بوده و یا آن را اشتباه وارد کرده اید. به عنوان مثال قصد داشتید دستور sum را در اکسل بنویسید اما دچار اشتباه شده اید و آن را sam نوشته اید. در این مواقع خطای #N/A نمایش داده می شود که یعنی اکسل نمی تواند آن را متوجه شود و شکل اصلی آن sum است.

خطای #N/A

شبه خطای ########

گاهی اوقات ممکن است اکسل 10 الی 20 عدد علامت شارپ در کنار یکدیگر را به عنوان خطا به شما نمایش دهد. این علامت ها در حقیقت خطا نیستند بلکه شبه خطا محسوب می شوند. به عنوان مثال شما دو عدد را جمع کرده اید و با چندین علامت # مواجه شده اید، این در حقیقت خطا نیست بلکه یعنی شما دو عدد را به درستی جمع کرده اید اما جای این سلول برای نشان دادن نتیجه مجموع آن ها محدود است و همه ی ارقام آن در یک سلول قابل نمایش نیستند بنابراین بهتر است که فضای سلول را بیش تر کنید.

شبه خطای ########

به عنوان مثال، اگر شما اعداد موجود در ستون E جدول یعنی ستون نمره خرداد را انتخاب کنید و از بخش توابع استفاده کنید و مقدار متوسط آن ها را حساب کنید، بجای نشان دادن نتیجه، چندین عدد علامت شارپ را به نشان می دهد که به این معنی است که تابع درست انتخاب شده است اما جای کافی برای نمایش آن وجود ندارد. در این حالت شما باید شارپ های نمایش داده شده را پاک کنید و سلول های آن ستون را بکشید و اندازه آن ها را بزرگ تر کنید و سپس مجددا همه اعداد قرار گرفته در ستون نمره خرداد را انتخاب کنید و با استفاده از تابع Average، مجددا میانگین آن ها را محاسبه کنید. می بینید که این بار عدد و همچنین رقم های اعشار آن به درستی نمایش داده می شوند.

شبه خطای ########

مقاله “آشنایی با انواع خطاهای اکسل” در آموزشگاه فنی و حرفه ای فن آموزان تهیه و نگارش شده است و همچنین بخشی از دوره آموزش ICDL میباشد. فن آموزان برگزار کننده دوره های تخصصی فنی و حرفه ای به صورت حضوری و مجازی برای ورود به بازار کار در حوزه های کامپیوتر و نرم افزار، دوره های برق و الکترونیک، دوره های تخصصی تعمیرات از جمله آموزش تعمیرات لپ تاپ، آموزش تعمیرات موبایل، دوره های مرتبط با خودرو، دوره های مالی و اداری، دوره های صنایع چوب، صنایع غذایی، صنایع فلز و بیش از 200 دوره تخصصی دیگر میباشد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر با آموزشگاه تماس حاصل فرمایید.

آموزش icdl

 

امتیاز بدهید

نوشته آشنایی با انواع خطاهای اکسل اولین بار در آموزشگاه فنی و حرفه ای فن آموزان. پدیدار شد.



Source link

دیدگاه خود را بنویسید

تماس فوری