فروشنده یا ارائه دهنده خدمات

مقایسه وانت نیسان با وانت مزدا [فنی+ قیمت+ کارایی]

  1. خانه
  2. Uncategorized
  3. جزئیات نویسنده


مقایسه وانت نیسان با وانت مزدا و بررسی وضعیت فنی و مکانیکی این دو خودرو، شما را به این اطمینان می‌رساند که برای کاربری موردنظر شما، کدام‌یک کارایی بهتری دارند؟ کدام یک از این دو وانت بار برای اسباب‌کشی و جابه‌جایی بارهای سنگین و کدام یک برای حمل بارهای کم‌وزن مناسب‌تر است؟

وانت مزدا یک کابین با قابلیت تحمل وزن کمتر از یک تن، برای بارهای نیمه‌سنگین و وانت نیسان با ظرفیت بار تا دو تن برای بارهای کاملا سنگین، قدرت مناسبی دارند. نیسان وانت از گروه محصولات سایپا است و با اسم وانت نیسان زامیاد هم در بین معامله‌کنندگان شناخته می‌شود.

وانت‌ مزدا تک‌کابین از تولیدات گروه بهمن است و برای مدتی طولانی در بازار، خودش را اثبات کرده است. نکته‌های بیشتر و راهنمایی کامل برای مقایسه وانت نیسان با وانت مزدا را در ادامه این مطلب به‌صورت کامل بخوانید.

نکات کلیدی

  • وانت نیسان تا بیشتر از دو تن مجاز است بار سنگین ببرد.
  • وانت مزدا تک‌کابین برای جابه‌جایی بارهای یک‌ تنی، کارکرد بهتری دارد. 
  • وانت مزدا دوکابین که فضایی برای 4 سرنشین دارد، تا 600 کیلوگرم کالا و اقلام را حمل می‌کند.
  • بسیاری از خریداران علی‌رغم قیمت بالای وانت نیسان دوگانه سوز، آن را بیشتر ترجیح می‌دهند. 

مقایسه وانت نیسان با وانت مزدا در یک نگاه

وانت نیسان‌ در میان سایر خودروهای ایرانی، به لحاظ داشتن بیشترین ظرفیت حمل بار و کالا در صدر جدول خودروها بعد از خاور، تریلی و ترانزیت قرار دارد. با این خودرو، بیشتر از دو تن بار جابه‌جا می‌شود.

درست است که وانت مزدا تک‌کابین، ظاهری شبیه به وانت نیسان‌ دارد، اما ظرفیت آن کمتر است. با هر دوی این ماشین‌ها می‌توان اسباب‌کشی کرد، اما برای بارهای خیلی سنگین، وانت نیسان‌های زامیاد و تولیدی شرکت سایپا، پیشرو هستند.

با این‌که زمان زیادی از ورود آن‌ها به بازار می‌گذرد، همچنان به‌عنوان اولین و مناسب‌ترین گزینه برای حمل‌ونقل نیمه‌سنگین و سنگین به حساب می‌آیند. در قالب جدول زیر، تفاوت‌های بارز میان وانت مزدا (تک‌کابین) و وانت نیسان به‌صورت واضح و شفاف مشخص شده است.

ویژگی وانت نیسان وانت مزدا (تک‌کابین)
حجم موتور 2400 سی سی 1999 سی سی
حداکثر قدرت 100 اسب بخار در 4800 دور در دقیقه 112 اسب بخار در 5400 دور در دقیقه
حداکثر گشتاور 190 نیوتن متر در 2400 دور در دقیقه 171 نیوتن متر در 2000 دور در دقیقه
حداکثر سرعت 140 کیلومتر در ساعت 160 کیلومتر بر ساعت
شتاب 18 ثانیه 14 ثانیه
سرعت 140 کیلومتر بر ساعت 160 کیلومتر بر ساعت
حجم باک 65 لیتر 66 لیتر
ظرفیت بار 2 تا 2.2 تن تا یک تن
سیستم تعلیق جلو مستقل مک‌فرسون
سیستم تعلیق عقب فنر شمش فنر شمش
میانگین قیمت (کارخانه) 560 تا 620 میلیون تومان 516 میلیون تومان
نوع سوخت بنزین – گازوئیل بنزین
نمایندگی سایپا گروه بهمن

محاسبه رایگان هزینه وانت بار اینترنتی – کرایه وانت تلفنی!

مقایسه وانت نیسان و وانت مزدا براساس قیمت کارخانه

وقتی اولویت، ارزان خریدن خودرو از درب کارخانه باشد، در مقایسه وانت نیسان با وانت مزدا، می‌توان چنین نتیجه گرفت که وانت مزدا تک‌کابین، ارجحیت دارد. حدودا با اختلاف 100 تا 150 میلیون تومان بیشتر، وانت نیسان با قابلیت حمل دو تن بار از درب کارخانه تحویل داده می‌شود.

توجه کنید که این قیمت‌ها صرفا براساس هزینه‌ای است که از درب کارخانه ارائه می‌شود. در بازار، این قیمت‌ها تا 200 میلیون تومان هم بیشتر از مبلغ‌های کارخانه هستند.

این‌که بخواهید وانت‌ را از بازار بخرید یا مدتی صبر کنید و از درب کارخانه تحویل بگیرید، تصمیمی شخصی است و عملا ارتباط مستقیمی با بودجه سرمایه‌گذاری‌تان دارد. 

مقایسه وانت نیسان و وانت مزدا براساس قیمت کارخانه

مقایسه مشخصات فنی وانت نیسان با وانت مزدا

کارایی وانت نیسان یا وانت مزدا برای استفاده روزمره و جابه‌جایی بارها، یک فاکتور مهم برای دارندگان این ماشین‌ها است. همین که راننده‌ بداند با قرار دادن دو تن بار در وانت نیسان با چه سرعتی مجاز به رانندگی است، سالم رسیدن بارها به مقصد تضمین می‌شود.

برای شناسایی مشخصات فنی این دو ماشین و مقایسه وانت نیسان با وانت مزدا، لازم است نوع سوخت و میزان بار قابل‌حمل براساس آن، توان و گشتاور موتور و ابعاد و اندازه کفی‌ها را مورد بررسی قرار دهید. در بخش زیر، به‌صورت کاربردی به این فاکتورهای مهم و اساسی می‌پردازیم.

1- ظرفیت بار

اولین فاکتوری که برای بیان تفاوت وانت مزدا با وانت نیسان جلب توجه می‌کند، به حداکثر تحمل ظرفیت آن‌ها برمی‌گردد. بیشترین باری که وانت نیسان می‌تواند تحمل کند، به 2 یا 2.2 تن می‌رسد و در مقایسه با سایر خودروهای سواری، اولین رتبه را از آن خود می‌کند.

وانت مزدا تک‌کابین با نصف ظرفیت وانت نیسان، پاسخگوی جابه‌جایی‌ کالاها و انواع بار است. اگر تصمیم دارید تمام لوازم خانه را با کمتر از 5 بار به محلی جدید ببرید، وانت نیسان، انتخابی به‌صرفه‌تر است.

2- ابعاد و اندازه کفی بار

اتاقک بار برای هر دو وانت نیسان و مزدا قابل‌استفاده‌اند، به‌ویژه جهت حمل انواع خوراکی‌هایی که نباید در معرض نور مستقیم آفتاب باشند. طول و عرض کفی بار ویژه وانت نیسان به‌ترتیب 4690 و 1660 میلی‌متر اندازه‌گیری شده‌اند.

ارتفاعی که دارد، به 1650 میلی‌متر می‌رسد. در مقابل، طول و عرض کفی بار برای وانت مزدا تک کابین، 4820 و 1620 میلی‌متر است. ارتفاع مجاز آن به 1560 میلی‌متر می‌رسد که از وانت نیسان، نزدیک به 100 میلی‌متر کمتر است. 

3- توان و گشتاور موتور نیسان بار

معمولا هر چقدر توان و گشتاور موتور بیشتر باشد، ظرفیت بار مجاز قابل‌حمل بیشتری هم دارد. در وانت نیسان، گشتاور موتور به 190 نیوتن متر می‌رسد و در وانت مزدا، این فاکتور 171 نیوتن متر ارزیابی شده است.

سرعت وانت نیسان با 18 ثانیه شتاب در جاده و در حالت استاندارد، 140 کیلومتر بر ساعت اعلام شده است. در حالی که وانت مزدا با سرعت 160 کیلومتر بر ساعت و شتاب 14 ثانیه‌ای، مسیرش را طی می‌کند. از لحاظ سرعت، وانت مزدا تک‌کابین به وانت نیسان برتری دارد.

مقایسه مشخصات فنی وانت نیسان با وانت مزدا

4- سیستم تعلیق نیسان وانت و تأثیر آن در ظرفیت حمل بار

انعطاف‌پذیری خودرو با توانایی سیستم تعلیق آن ارتباطی مستقیم دارد. همچنین، سیستم تعلیق وظیفه دارد که از وارد شدن ضربه‌های جاده به بدنه خودرو جلوگیری کند.

در مقایسه وانت مزدا با وانت نیسان براساس سیستم تعلیق، فقط نوع سیستم جلویی متفاوت است. سیستم تعلیق جلویی در نیسان وانت از نوع مستقل و در مزدا وانت از نوع مک‌فرسون است.

طرز کار سیستم تعلیق مستقل نیسان وانت به‌ این صورت است که چرخ‌ها بدون هیچ رابطه مکانیکی با یکدیگر حرکت می‌کنند و خرابی یک چرخ، تاثیری در روند کار چرخ دیگر ندارد. در کل، این سیستم مستقل در اکثر مواقع در چرخ‌های جلویی کارکرد دارد. 

چرخ‌های جلویی وانت مزدا با سیستم تعلیق مک‌فرسون کار می‌کنند. این نوع سیستم متعلق به طرح‌های اروپایی است و به ساده بودن شهرت دارد. همین سادگی باعث شده تا هزینه تعمیرات آن نسبت به نیسان وانت، بالا باشد.

ثبت سفارش وانت بار اینترنتی و کرایه وانت تلفنی

5- نوع سوخت مصرفی

درست در مواقعی که فاصله جابه‌جایی بارها در وانت‌ها بیشتر می‌شود، ملاکی مانند سوخت مصرفی، دغدغه دارندگان آن‌ها را چندبرابر می‌کند. در حال حاضر، سوختی که وانت نیسان مصرف می‌کند، بنزین و گازوئیل است.

وانت نیسان‌های دیزلی که گازوئیل مصرف می‌کنند، سروصدای کمتری دارند و البته سرعت آن‌ها نسبت به نوع بنزینی هم کمتر است. نوع دیزلی نسبت به نوع بنزینی نیسان وانت‌ها، قدرت بیشتری دارد، اما برای مسافت‌های طولانی، دیزلی‌ها خیلی خوب جواب نمی‌دهند.

بی‌شک برای جابه‌جایی بار در مسافت‌های طولانی باید به سراغ وانت نیسان‌های بنزینی رفت. شاید قدرت کمتری داشته باشند؛ اما هزینه مصرف سوخت آن‌ها مقرون‌به‌صرفه است. در جدول زیر، مزیت‌ها و معایب نوع سوخت مصرفی در این دو مدل وانت نیسان را با جزئیات کامل، بررسی کرده‌ایم.

ویژگی وانت نیسان بنزینی وانت نیسان دیزلی
هزینه سوخت به‌صرفه‌تر گران‌تر
مصرف سوخت بیشتر کمتر
آلایندگی بیشتر کمتر
قدرت کمتر بیشتر
افت قیمت بیشتر کمتر
هزینه نگهداری پایین بالا

میزان مصرف بنزین وانت نیسان با وانت مزدا به‌ترتیب 65 و 66 باک است. در واقع هر دو خودرو به لحاظ میزان سوخت مصرف‌شده، حدودا شبیه به هم هستند و برای مقایسه مناسب بودن یا نبودن‌، لازم است فاکتورهای دیگر را در کنار هم قرار دهید.

سخن آخر

در مقایسه وانت نیسان با وانت مزدا اگر میزان باری که قرار است خودرو حمل کند، از یک تن بیشتر بود، وانت مزدا پاسخگوی نیاز شما است؛ اما با تعداد دفعات بیشتر. در صورتی که محدودیت زمانی دارید و با یک یا دو بار تخلیه بار می‌خواهید کار را تمام کنید، وانت نیسان با نیازهای شما سازگاری بالاتری دارد.

برای تصمیم به خرید و کرایه وانت بار، مشاوره‌ تخصصی‌تر را از آچاره بگیرید. برای این کار کافی است که در قسمت دیدگاه‌های همین مطلب، سوالات خود را مطرح کنید تا پاسخ کارشناسان از طریق ایمیل برای شما ارسال شود.

سوالات متداول

معایب نیسان وانت چیست؟

کیفیت ساخت پایین در برخی از مدل‌ها، مهم‌ترین نقطه ضعف وانت نیسان‌ها محسوب می‌شود.

از میان پیکان وانت یا وانت مزدا، کدام یک بار بیشتری حمل می‌کنند؟

پیکان وانت می‌تواند تا 700 کیلوگرم بار را حمل کند. در مقابل، وانت مزدا تک‌کابین تا یک تن و نوع دو کابین تا 600 کیلوگرم مجاز است جابه‌جایی بار داشته باشد.

وانت مزدا تک‌کابین و دوکابین چه تفاوتی دارند؟

وانت مزدا دوکابین برای استفاده 4 سرنشین مناسب است و به همین دلیل، اتاق بار کوچک‌تری نسبت به نوع تک‌کابین دارد. از نظر ظرفیت بار مجاز، وانت مزدا تک‌کابین برای بارهای یک تنی و نوع دوکابین برای بارهای 600 کیلوگرمی، شرایط خوبی دارد.

 

به این پست امتیاز دهید

نوشته مقایسه وانت نیسان با وانت مزدا [فنی+ قیمت+ کارایی] اولین بار در مجله وبسایت آچاره. پدیدار شد.



Source link

دیدگاه خود را بنویسید

تماس فوری