ایجاد فرورفتگی های مختلف از جمله آسیب هایی است که در هنگام تصادفات به بدنه خودرو وارد می شود، این فرورفتگی ها ممکن است در اثر برخورد با اشیای مختلف مانند ستون، گاردریل، دیوار و … ایجاد گردد. صافکارها در این گونه مواقع به کمک خودرو می آیند و قادرند با روش های مخصوصی که دارند بدنه خودرو را صاف نمایند. افرادی که علاقمند به فعالیت در زمینه تعمیرات خودرو می باشند، می توانند برای کسب درآمد بیشتر شغل صافکاری را انتخاب نمایند. برای اطلاع از شغل صافکاری و میزان درآمد صافکاری این مقاله را دنبال نمایید.
اگر علاقه مند به صافکاری خودرو هستید میتوانید در دوره آموزش صافکاری خودرو که به صورت صفر تا صد و کاملاً عملی و تخصصی در آموزشگاه فن آموزان برگزار میشوند شرکت کرده و مدرک فنی حرفه ای آن را دریافت کنید. جهت مشاهده شرایط این دوره روی تصویر بالا کلیک کنید و یا با مشاوران مجموعه تماس بگیرید.
شغل صافکاری خودرو
حتما همه افراد در برهه ای از زمان گذرشان به صافکارهای خودرو افتاده است. این افراد از هنر بالایی برخوردار بوده و با ظرافت هرچه تمام تر به صاف کردن فرورفتگی های خودرو می پردازند. یکی از هنرهایی که یک صافکار به کار می برد، برطرف کردن فرورفتگی ها بدون نیاز به رنگ می باشد.
مجموعه کارهایی باید با تخصص بالایی توسط صافکار انجام شود تا صافکاری خودرو به بهترین نحو ممکن انجام گیرد. صافکارها دارای ابزار کار و دستگاه های مخصوصی می باشند که با توجه به شدت فرورفتگی از آن استفاده می کنند. صافکاری را می توان از جمله مشاغل حساس در میان مشاغل فنی مرتبط با خودرو دانست که کوچکترین بی دقتی در آن می تواند به بدتر شدن اوضاع بدنه خودرو منجر گردد.
ویدئو توضیحات استاد درباره راه اندازی مغازه صافکاری
مهارت های لازم برای راه اندازی مغازه صافکاری
به جرات می توانیم بگوییم که در صفر تا صد راه اندازی مغازه صافکاری، توانمندی و آموزش این حرفه، حرف اول را می زند. به همین منظور افرادی که علاقه دارند مغازه صافکاری داشته باشند حتما باید مهارت های لازم را بیاموزند. باز کردن و بستن چرخ های خودرو، رگلاژ، بادگیری برای باک ماشین و تعمیر تورفتگی های بدنه ماشین و مهمتر از همه آشنایی نسبی با قطعات مختلف خودرو یا یادگیری لحیم کاری و جوشکاری و غیره از مهمترین توانمندی هایی هستند که یک فرد برای احداث مغازه باید آموزش دیده باشد.
ابزار مورد نیاز برای احداث مغازه صافکاری
- شاسی کشی
- سمباده
- پمپ باد
- دستگاه جوش
- دستگاه لحیم
- پمپ برای رنگ و خشک کردن
- کش
- و …
مدارک و مجوزها برای راه اندازی کسب و کار صافکاری
امروزه افراد علاقمند به این رشته می توانند از طریق فنی و حرفه ای یا هنرستان این حرفه را بیاموزند و مدرک خود را بگیرند. داشتن مدرک فنی و حرفه ای یک مزیت برای این شغل محسوب می شود. یکی از مدارک مهم برای احداث مغازه جواز کسب است که بعد از طی مراحل اداری می توانید بگیرید.
افرادی هستند که به صورت تجربی این حرفه را یاد گرفته اند. این افراد برای گرفتن جواز کسب دچار مشکل خواهند شد زیرا جواز کسب به افرادی تعلق می گیرد که مدرک فنی داشته باشند. بنابراین مدارک مورد نظر، مدرک فنی حرفه ای و جواز کسب هستند.
هزینه و سرمایه راه اندازی مغازه صافکاری
مسلما بخش مهمی از احداث مغازه تأمین هزینه این شغل است. با توجه به دستگاه هایی مختلفی که برای این شغل لازم است می توان گفت که در ابتدا هزینه قابل توجهی لازم دارید. می توانید ابتدا در یک محلی مشغول به کار شوید تا کمکم هزینه لازمه را به دست بیاورید. برای خرید این ابزارها چیزی در حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیون پول لازم داربد.
البته آموزش این حرفه نیز خود شامل هزینه است اما به راحتی می توان پرداخت کرد. مکان مورد نیاز باید به نحوی باشد که اندازه یک ماشین فضا داشته باشد. اگر بخواهید این مکان را اجاره کنید باید هزینه بپردازید. کرایه یا رهن این مغازه با توجه به موقعیت جغرافیایی که در کدام شهر است فرق می کند.
بازار کار شغل صافکاری خودرو به چه صورت است؟
صافکاران خودرو در تمام دنیا از دسته افراد با درآمد بالا محسوب می گردند. اما این بازار کار را می توان مرهون تولید تعداد زیاد خودروها در جهان دانست که باعث شده مشاغلی که در ارتباط با خودرو می باشند پیشرفت زیادی نمایند. تصادف از جمله حوادثی است که ممکن است برای هر فرد صاحب خودرویی اتفاق بیفتد. هرچقدر هم فرد راننده خوبی باشد اما باز هم احتمال وقوع حادثه وجود دارد و در نتیجه آسیب به بدنه خودرو از مواردی است که در بسیاری از اتومبیل ها مشاهده می شود.
صافکاری عملی است که امکان انجام آن توسط خود فرد امکان پذیر نبوده و نیازمند تخصص و تجربه بسیار بالایی می باشد.
شاید شما هم با مراجعه به صافکاری ها با صف طویلی از اتومبیل هایی که در نوبت صافکاری هستند مواجه شده باشید. این موضوع نشان دهنده بازار کار مناسبی است که این شغل از آن برخوردار می باشد.
البته باید این نکته را در نظر داشت که با وجود خوب بودن بازار کار و درآمد صافکاری ، این حرفه را جزء مشاغل سخت و حساس می دانند که استرس و فشار زیادی بر روی فرد وارد می باشد. بسیاری از خودروهای لوکس و گرانقیمت در صورتی که به درستی صافکاری نشوند، می توانند نارضایتی مشتری را به دنبال داشته باشند و حتی خسارت بیشتری را به خودرو وارد نمایند.
در نتیجه یک صافکار خوب می تواند از بازار کار و درآمد بالا برخوردار باشد و افرادی که تجربه خوبی در این کار ندارند به مرور زمان حذف شده و حتی ممکن است شغل خود را از دست بدهند.
درآمد صافکاری خودرو چقدر است؟
درآمد صافکاری وابسته به عوامل متعددی می باشد و میزان درآمدی که هر صافکار در ماه دارد با یک صافکار دیگر ممکن است متفاوت باشد. صافکارهای حرفه ای ممکن است دارای درآمدهای 15 تا 20 میلیون تومان در ماه باشند. اما افرادی که دارای تجربه کمتری هستند معمولا از درآمد کمتری برخوردار می باشند. در اینجا به فاکتورهایی که می تواند بر میزان درآمد صافکاری خودرو موثر باشد اشاره شده است.
میزان مهارت و تجربه کاری
افرادی که اتومبیلشان دچار سانحه شده است معمولا به دنبال صافکارهایی در شهر و محله خود می باشند که شهرت خوبی در این کار داشته و قادر به صافکاری ترجیحا بدون رنگ خودرو باشند. هرچقدر میزان مهارت صافکار در کار خود بیشتر باشد، به همان نسبت مشتریان بیشتری داشته و در نتیجه درآمد صافکاری بالاتر خواهد بود.
محلی که تعمیرگاه در آن قرار دارد
توصیه می شود افرادی که قصد ورود به شغل صافکاری را دارند، حتی الامکان مغازه و تعمیرگاه خود را در محلی راه اندازی کنند که تعمیرگاه های خودرو در آنجا قرار داشته باشند. محل قرارگیری تعمیرگاه صافکاری نقش مهمی در جذب مشتری و افزایش درآمد صافکاری دارد.
تبلیغات و بازاریابی
با توجه به رقابتی که در بازارهای مختلف وجود دارد، نقش تبلیغات می تواند برای افزایش درآمد صافکاری بسیار کمک کننده باشد. صافکاران خودرو می توانند در فضای مجازی که رسانه های موثر در تبلیغات می باشد، به تبلیغ کار خود پرداخته و خود را به مشتریان معرفی نمایند.
برقراری تعامل با افراد مرتبط در این حوزه
نیاز است تا صافکاران خودرو با تعمیرکاران و سایر افرادی که شغل آنها در ارتباط با خودرو است ارتباط برقرار نمایند. به عنوان مثال در هنگام تصادف، در ابتدا فرد برای تعمیرات مکانیکی به مکانیک مراجعه کرده و ممکن است از وی برای معرفی صافکار راهنمایی بخواهد. در صورتی که صافکار با این افراد ارتباط و تعامل داشته باشد می تواند به راحتی مشتری را به سوی خود جذب کرده و درآمد صافکاری را بالا ببرد.
سرعت عمل در کار
خوش قول بودن در این شغل اهمیت زیادی داشته و افراد اتومبیل خود را به دست فردی می سپارند که قادر باشد خودرو را در مدت زمان مشخص تحویل آنها دهد. در نتیجه در صورتی که صافکار از سرعت عمل بالایی برخوردار باشد می تواند به عنوان یک فرد موفق در این حرفه فعالیت کند. به طور کلی روش های زیادی برای افزایش درآمد صافکارهای خودرو وجود دارد و این افراد باید از شم اقتصادی خوبی برخوردار بوده تا بتوانند در این مسیر موفق شده و آینده شغلی خود را تضمین نمایند.
تحصیلات مورد نیاز برای صافکاری خودرو
تحصیلات آکادمیک ویژه ای برای ورود به شغل صافکاری خودرو مورد نیاز نمی باشد. افرادی که علاقمند به این حرفه هستند می توانند با کسب مهارت های لازم از طریق روش های مختلف، با این شغل آشنایی پیدا کرده و دانش فنی لازم را به دست آورند. البته شناخت انواع رنگ های خودرو و مواد به کار رفته در آنها در این حرفه لازم و ضروری است و یک صافکار موفق باید در رابطه این موارد آگاهی های لازم را کسب نماید.
یک صافکار خودرو باید اطلاعات خود در رابطه با روش های صافکاری را دائما به روز نماید تا قادر به صافکاری انواع خودروهای جدیدی که وارد بازار می شوند، باشد.
صافکار خودرو چه وظایفی بر عهده دارد؟
یک صافکار خودرو در ابتدا باید قسمت های آسیب دیده و فرورفته خودرو را به دقت بررسی کرده و برآوردی کلی از صافکاری داشته باشد. با توجه به شدت آسیب دیدگی بدنه، صافکار باید تصمیم بگیرد که ترمیم ببدنه خودرو با نقاشی یا بدون رگ در بیاورد.
در ادامه چکش ها، دستگاه های دمنده و ابزارهای ویژه مختلفی وجود دارد که صافکار باید با استفاده از آنها و با دقت بالا صافکاری را آغاز نماید. البته نیاز است تا صافکار در رابطه با انجام فلزکاری مهارت هایی داشته باشد و قطعات به کار رفته در محفظه موتور را بشناسد. گاهی ممکن است قسمت کاپوت خودرو دچار آسیب شده و در نتیجه صافکار برای ترمیم کاپوت نیاز به سروکار داشتن با قطعات داخلی کاپوت داشته باشد.
در صافکاری علاوه بر صاف کردن قرشدگی ها و فرورفتگی ها، گاهی نیاز است تا جوشکاری و لحیم کاری نیز صورت گیرد. در نتیجه صافکار باید نحوه انجام این کارها را داشته باشد و بتواند با انواع قوس الکتریکی برای جوشکاری کار کند. گاهی هم نیاز است تا قسمت هایی از بدنه خودرو در کنا چرخ ها صافکاری شود. در این صورت صافکار باید بتواند چرخ های خودرو را باز کرده و پس از انجام کار آنها را در سر جای خود قرار دهد. گاهی کاپوت خودرو رگلاژ نبوده و وظیفه صافکار است که به تنظیم آن بپردازد. ممکن است بسیاری از خودروها دچار سوختگی شده باشند که صافکار موظف است به ترمیم موارد سوختگی خودرو نیز بپردازد.
جهت دریافت مشاوره رایگان شماره موبایل خود را وارد کنید.
فیلد های "*" اجباری هستند
gform.initializeOnLoaded( function() {gformInitSpinner( 30, ‘https://fanamoozan.com/wp-content/plugins/gravityforms/images/spinner.svg’, true );jQuery(‘#gform_ajax_frame_30’).on(‘load’,function(){var contents = jQuery(this).contents().find(‘*’).html();var is_postback = contents.indexOf(‘GF_AJAX_POSTBACK’) >= 0;if(!is_postback){return;}var form_content = jQuery(this).contents().find(‘#gform_wrapper_30’);var is_confirmation = jQuery(this).contents().find(‘#gform_confirmation_wrapper_30’).length > 0;var is_redirect = contents.indexOf(‘gformRedirect(){‘) >= 0;var is_form = form_content.length > 0 && ! is_redirect && ! is_confirmation;var mt = parseInt(jQuery(‘html’).css(‘margin-top’), 10) + parseInt(jQuery(‘body’).css(‘margin-top’), 10) + 100;if(is_form){jQuery(‘#gform_wrapper_30’).html(form_content.html());if(form_content.hasClass(‘gform_validation_error’)){jQuery(‘#gform_wrapper_30’).addClass(‘gform_validation_error’);} else {jQuery(‘#gform_wrapper_30’).removeClass(‘gform_validation_error’);}setTimeout( function() { /* delay the scroll by 50 milliseconds to fix a bug in chrome */ jQuery(document).scrollTop(jQuery(‘#gform_wrapper_30’).offset().top – mt); }, 50 );if(window[‘gformInitDatepicker’]) {gformInitDatepicker();}if(window[‘gformInitPriceFields’]) {gformInitPriceFields();}var current_page = jQuery(‘#gform_source_page_number_30’).val();gformInitSpinner( 30, ‘https://fanamoozan.com/wp-content/plugins/gravityforms/images/spinner.svg’, true );jQuery(document).trigger(‘gform_page_loaded’, [30, current_page]);window[‘gf_submitting_30’] = false;}else if(!is_redirect){var confirmation_content = jQuery(this).contents().find(‘.GF_AJAX_POSTBACK’).html();if(!confirmation_content){confirmation_content = contents;}jQuery(‘#gform_wrapper_30’).replaceWith(confirmation_content);jQuery(document).scrollTop(jQuery(‘#gf_30’).offset().top – mt);jQuery(document).trigger(‘gform_confirmation_loaded’, [30]);window[‘gf_submitting_30’] = false;wp.a11y.speak(jQuery(‘#gform_confirmation_message_30’).text());}else{jQuery(‘#gform_30’).append(contents);if(window[‘gformRedirect’]) {gformRedirect();}}jQuery(document).trigger(“gform_pre_post_render”, [{ formId: “30”, currentPage: “current_page”, abort: function() { this.preventDefault(); } }]); if (event && event.defaultPrevented) { return; } const gformWrapperDiv = document.getElementById( “gform_wrapper_30” ); if ( gformWrapperDiv ) { const visibilitySpan = document.createElement( “span” ); visibilitySpan.id = “gform_visibility_test_30”; gformWrapperDiv.insertAdjacentElement( “afterend”, visibilitySpan ); } const visibilityTestDiv = document.getElementById( “gform_visibility_test_30” ); let postRenderFired = false; function triggerPostRender() { if ( postRenderFired ) { return; } postRenderFired = true; jQuery( document ).trigger( ‘gform_post_render’, [30, current_page] ); gform.utils.trigger( { event: ‘gform/postRender’, native: false, data: { formId: 30, currentPage: current_page } } ); if ( visibilityTestDiv ) { visibilityTestDiv.parentNode.removeChild( visibilityTestDiv ); } } function debounce( func, wait, immediate ) { var timeout; return function() { var context = this, args = arguments; var later = function() { timeout = null; if ( !immediate ) func.apply( context, args ); }; var callNow = immediate && !timeout; clearTimeout( timeout ); timeout = setTimeout( later, wait ); if ( callNow ) func.apply( context, args ); }; } const debouncedTriggerPostRender = debounce( function() { triggerPostRender(); }, 200 ); if ( visibilityTestDiv && visibilityTestDiv.offsetParent === null ) { const observer = new MutationObserver( ( mutations ) => { mutations.forEach( ( mutation ) => { if ( mutation.type === ‘attributes’ && visibilityTestDiv.offsetParent !== null ) { debouncedTriggerPostRender(); observer.disconnect(); } }); }); observer.observe( document.body, { attributes: true, childList: false, subtree: true, attributeFilter: [ ‘style’, ‘class’ ], }); } else { triggerPostRender(); } } );} );
مقاله “ راه اندازی مغازه صافکاری و درآمد این حرفه ” حاصل تلاش تیم تحریریه دپارتمان اتومکانیک آموزشگاه فن آموزان بود که دوره های آموزش مکانیک خودرو و… را با ارائه مدرک فنی حرفه ای برگزار میکند.
نوشته درآمد صافکاری خودرو [ راه ندازی مغازه صافکاری، مجوزها + سرمایه ] اولین بار در آموزشگاه فنی و حرفه ای فن آموزان. پدیدار شد.
دیدگاه خود را بنویسید